Raumeningasis reperis Ironvytas albumą pristatys sporto klube

Raumeningasis reperis Ironvytas savo debiutinį albumą, pavadinimu „Pirmas“, pasirinko pristatyti išties netradicinėje, tačiau su jo įvaizdžiu labai derančioje vietoje – sporto klube. Treniruoklių zona vienam vakarui taps koncertine aikštele, kurioje pasirodys ir kiti žinomi repo atlikėjai.

Ironvyto gyvenime sportas ir muzika – vienodai svarbūs dalykai.<br>„Bescouted“ nuotr.
Ironvyto gyvenime sportas ir muzika – vienodai svarbūs dalykai.<br>„Bescouted“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2015, 1:31 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 3:57 PM

„Tai, jog sportas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis, žino turbūt kiekvienas mano klausytojas. Todėl pamaniau, kad albumo debiuto proga būtų smagu pakviesti visus gerbėjus pasiklausyti mano dainų ne į naktinį, o į sporto klubą. Pirmiausiai, dar niekas nėra to daręs, o man patinka laužyti stereotipus ir ieškoti naujovių – į gyvenimą visada žiūriu kūrybiškai“, – entuziazmo neslėpė Ironvytas.

Vienintelis visą parą veikiantis Vilniaus sporto klubas „Gym Plius“ sutiko leistis į tokią avantiūrą ir vienai nakčiai sporto klubą paversti naktiniu repo muzikos klubu. Ironvytas pasirūpino ir tuo, kad jo gerbėjai neliktų alkani.

„Koncerto idėją palaikė čia pat įsikūrusio „Champions“ sporto baro įkūrėjas Liutauras Bykovas. Taigi, galiu nuraminti – valgyti ir gerti tikrai bus ko“, – juokėsi atlikėjas.

Paprašytas papasakoti daugiau apie patį albumą, atlikėjas sakė, kad jį sudarys 20 kūrinių, kurie bus labai skirtingi – nuo lyriško ir romantiško iki sunkiojo roko elementais persmelkto repo.

„Todėl ir albumo pavadinimas – „Pirmas“, nes nėra žodžio, kuris apibendrintų visus albume esančius kūrinius. Be to, dainų atrinkimas – išties sudėtingas procesas: pasirodo, jų prisikaupė tiek daug, kad jau pradėjau galvoti apie antrą albumą“, – šypsojosi Ironvytas.

Kartu su Ironvytu repo muzikos gerbėjų minią judins reperiai: šių metų M.A.M.A. apdovanojimų nominantas Omerta, neseniai albumą išleidęs Yga, bendrą kūrinį su Ironvytu ir Mariumi Repšiu pristatęs hiphopo senbuvis Deiwuzas.

Keletą savo kūrinių atliks ir aktorius Marius Repšys, prisidengęs reperišku slapyvardžiu „Rapshyz.“ Neapsieita bus ir be Ramintos Blažytės, kuri savo balsu paryškino Ironvyto albumą, bei instrumentalisto Artiom Riamson – Tiomos, kūrusio muziką albumui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.