E. Jakštytė dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje – išgirskite dainą

Pastaruoju metu vis naujus muzikinius projektus pristatanti atlikėja Eglė Jakštytė ruošiasi dar vienam svarbiam žingsniui savo muzikinėje karjeroje. Po kelerių metų pertraukos daininkė grįžta į nacionalinę „Eurovizijos“ atranką.

E.Jakštytė atrankoje dalyvaus po ketverių metų pertraukos.<br>I.Ilmito nuotr.
E.Jakštytė atrankoje dalyvaus po ketverių metų pertraukos.<br>I.Ilmito nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2015, 12:58 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 4:10 AM

2012 metais paskutinį kartą savo jėgas bandžiusi nacionalinėje atrankoje, E.Jakštytė tuomet pasirodė kaip atlikėja, tačiau į šių metų atrankos sceną daininkė žengs ir kaip dainos autorė.

Su savo kūrybos daina „Leisk dar būti“, kurią įrašyti ir visus atlikėjos užmojus padėjo įgyvendinti muzikos prodiuseris Marius Matulevičius, E.Jakštytė tikisi pasiekti ne tik gerų rezultatų, bet ir pavergti žmonių širdis.

„Šiuo metu išgyvenu labai man svarbų gyvenimo laikotarpį, kuris mane verčia dažnai stabtelėti ir gerai viską apsvarstyti, o tuomet šuoliuoti dideliais žingsniais į priekį. Vienas iš tokių šuolių yra dalyvavimas atrankoje, kuriam, jaučiu, jau esu pribrendusi. Dabar tikrai nežadu sustoti, nes tikiu savimi, žmonėmis ir žinau, kad sau negalėčiau sau leisti jų nuvilti“, – sako daininkė E.Jakštytė.

Nors daugelis skeptiškai žiūri į pasirinkimą „Eurovizijos“ atrankoje dainuoti gimtąja kalba, atlikėja tikina, kad greitu metu kūrinys bus išverstas ir į anglų kalbą, tačiau dabar ji su didžiule meile ir pasidžiavimu nori dainuoti būtent lietuviškai, kad pirmąją dainos versiją galėtų suprasti visi iki vieno.

„Labai myliu šitą dainą, noriu, kad klaustytojai ją taip pat įsimylėtų iš pirmo karto. Nors man svarbiau, kad ją išgirdę įsiklausytų, pajaustų ir interpretuotų savaip, per savo prizmę. Žinau, kad viskam reikia laiko, kaip ir šiai dainai, kad ją pažintų ir suprastų tikrąjį jausmą, kuris slypi giliau.

Daina skirta kiekvienam individualiai, kiek žmogus įsileis ją į savo širdį ir gyvenimą, nes aš į ją sudėjau ne tik širdį, mintis, bet ir sielą“, – atvirauja atlikėja.

Grįždama į „Eurovizijos“ atranką su savo kūrybos daina atlikėja pripažįsta, kad jaučiasi stipriai ir užtikrintai. O tai, pasak jos, svarbiausias ginklas norint pasiekti pačių geriausių rezultatų šiame konkurse.

Išgirskite „eurovizinę“ E.Jakštytės dainą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.