J. Stanislovaitis pažėrė įtarimų dėl „Eurovizijos“ atrankos

Justinas Stanislovaitis, dar žinomas iš grupės „425“ ir savo pirmųjų muzikinių klipų, nusprendė dar labiau praplėsti savo muzikinį racioną. Šį kartą su nauju projektu „Justinas Trio“ buvęs grupės „Alive Way“ vokalistas nusprendė paliesti kiekvieno klausytojo širdį.

J.Stanislovaitis guodėsi, kad nuo 2011-ųjų kasmet siunčia dainas „Eurovizijos“ atrankai, bet jos ten nepatenka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
J.Stanislovaitis guodėsi, kad nuo 2011-ųjų kasmet siunčia dainas „Eurovizijos“ atrankai, bet jos ten nepatenka.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2015, 1:18 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 6:34 PM

Dar visai neseniai jaunasis muzikos patrakėlis klausytojus nustebino muzikiniu serialu, kuris gerbėjams itin patiko. Šį kartą Justinas nusprendė papasakoti muzikinę istoriją apie meilę ir išdavystę.

„Daina iš tiesų nėra būtent apie išdavystę, – patikslina atlikėjas. – Daina yra apie tai, kaip žmonės kartais žeidžia vieni kitus savo kvailais poelgiais dėl nepagrįstų priežasčių. Išdavystė yra tik vienas iš pavyzdžių, kurie akivaizdžiai parodo kaip dėl savo poreikių sugadinami gyvenimai ne tik sau, bet ir kitiems“.

Ši daina toli gražu ne apie džiaugsmą ir šilumą, kurie šiuo, šventiniu metu, vyrauja daugelio širdyse. Kodėl?

„Esu sukūręs nemažai ir linksmų dainų. Tačiau, kaip esu kažkada minėjęs, vienas iš mano tikslų yra išmokyti žmones gerbti vieni kitus, – neslepia Justinas. – Šiuo klipu tiesiog papasakojome istoriją. Ją pamatę žmonės gali padaryti savo išvadas, na, o tiems, kurie taip nedaro, tai bus tik priminimas, kad pastarieji elgiasi gerai ir kad aplink juos žmonės laimingi, o tie kurie taip daro, tikiuosi, pamąstys ir galbūt bent jau truputį kažkas pasikeis į gera.“

Ne paslaptis, kad Justinas dainas publikai beria it žirnius. Tačiau įvarių muzikinių projektų dalyvis vis nepraveria „Eurovizijos“ atrankos durų. Dėl šio klausimo muzikantas turi savo nuomonę.

„Į „Eurovizijos“ atrankas dainas siunčiu kiekvienais metais nuo 2011-ųjų. Bet matau, kad ten yra atskira politika ir kažkokie vidiniai ryšiai, – šia tema kategoriškas Justinas. – Ne dėl to, kad mano dainos nepaėmė, bet nuo 2013-ųjų nemačiau nė vieno naujo atlikėjo ar kūrėjo. Tai ir pradeda kilti įtarimai, nes netikiu, kad neatsiranda absoliučiai nė vieno naujo, arba bent jau nedalyvavusio „Eurovizijos“ atrankoje, atlikėjo“.

Tačiau iš Justino pavyko išpešti, kad vis dėlto kitais metais atlikėjas pamėgins sudrebinti „Eurovizijos“ atranką ir pagaliau prasibrauti pro šiuos tarpautinius muzikos vartus.

Ar šio perspektyvaus atlikėjo talentas kitais metais įtikins „Eurovizijos“ atranką ir Lietuvos publiką? Atsakyti į šį klausimą gali padėti naujasis „Justinas Trio“ kūrinys „Kodėl“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.