Martyno Levickio Kalėdos: vietoj atostogų – triūsas iki prakaito

Gruodžio 26 ir 27 dienomis Vilniuje akordeono virtuozas Martynas Levickis rengia iškart du koncertus „Classic Live Show“. Užsidegęs maksimalistas reikalauja tiek iš savęs, tiek iš aplinkos aukščiausios kokybės net ir mažiausiose detalėse. Repeticijų salę Martynas kasdien palieka permirkęs iki paskutinio siūlo.

M.Levickis (kairėje) repetuoja savo išskirtinius koncertus, kuriuos surengs šį savaitgalį.<br>R.Riabovo nuotr.
M.Levickis (kairėje) repetuoja savo išskirtinius koncertus, kuriuos surengs šį savaitgalį.<br>R.Riabovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2015, 1:27 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 6:07 PM

Naująją programą „Classic Live Show“ M.Levickis atliks su specialiai suburtu orkestru. Klasikinius kūrinius žadama „apvilkti“ šių dienų drabužiais, tačiau scenoje nestigs ir senųjų, puošniųjų dvarų simbolių.

Martyno komanda nestokoja beprotiškų idėjų, todėl žiūrovų laukia ne vienas specialus siurprizas.

„Staigmenų bus ne tik scenoje, bet ir salėje. Kai kurios dekoracijos atgis. Norime perduoti publikai ne tik klasikinės muzikos jėgą, galią, bet ir emociją, spalvą, net kvapą, – intriguoja M.Levickis. – Neapsiribosime klasikinės muzikos koncertu su gyvai grojančiu orkestru. Man svarbios visos detalės, kiekvienas rekvizitas, kiekvienas efektas, vaizdinė iliustracija. Mūsų scenoje veiks didžiulis ekranas, kuris įtrauks publiką ir pats atgis, tarp auditorijos ir jo neliks jokių ribų. Taip pat scenoje man talkins profesionalūs aktoriai, šokėjai, operos solistai. Tikiuosi, šis šou visiems paliks stiprius įspūdžius.“

Kai kurių klasikų ar jų kūrinių istorijos bus perkeltos į M.Levickio performansą taip, kad užgaus jautriausias stygas susirinkusiems salėje. O bilietų pardavimai rodo, kad susidomėjimas „Classic Live Show“ yra ypač didelis, tad „Compensa“ arena bus pilnutėlė.

„Negaliu leisti sau ilgų ir sočių kalėdinių atostogų. Prie švenčių stalo sėdėsiu kaip ant adatų, nes ir labai laukiu mūsų šou, ir, žinoma, nerimauju dėl jo, nes jaučiu didžiulę atsakomybę prieš savo publiką“, – šypsodamasis sako Martynas.

Dar du solinius koncertus sostinėje M. Levickis surengs Naujųjų pasitikimo vakarą, gruodžio 31 dieną, 17 ir 20 val. Nacionalinėje dailės galerijoje. Tąsyk jis atiduos duoklę savo mylimam kompozitoriui Antonio Vivaldi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.