Prabilo atšauktų Džordanos koncertų rengėjas, pakvipo teismais

Šeštadienio rytą scenos Karalienės Džordanos Butkutės gerbėjai sulaukė nemalonios žinios – koncertų, turėjusių Marijampolėje vykti gruodžio 27 ir 28 dienomis, nebus. Džordana dėl jos ir gerbėjų pavogtų Kalėdų apkaltino renginių organizatorių Gytį Žitkauską, o jis sureagavo į Džordanos pareiškimą.

Prabilo dėl atšauktų Džordanos koncertų apkaltintas G.Žitkauskas.<br>Nuotr. iš „Lietuvos ryto“ archyvo
Prabilo dėl atšauktų Džordanos koncertų apkaltintas G.Žitkauskas.<br>Nuotr. iš „Lietuvos ryto“ archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2015, 11:58 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 9:56 AM

Naujienų portalui lrytas.lt Gytis atsiuntė atvirą laišką, kuriame išdėstė visas detales ir pažadėjo gerbėjams grąžinti visus pinigus, už kuriuos buvo įsigyti bilietai į Džordanos koncertą.

„Jums rašo tas blogasis Grinčas, Dž.Butkutės koncertų Marijampolėje organizatorius Gytis Žitkauskas.

Rašau būtent todėl, kad matau neteisybę, melą ir tiesiog elementarius vaikų žaidimus. Esu dirbęs su daugybe atlikėjų ir su nė vienu iki šiol neturėjau jokių problemų. Šį kartą viskas buvo kitaip.

Kiekvieno profesionalaus atlikėjo vadybininkai dar prieš pasirašant sutartį atsiunčia reikalingos technikos sąrašą. Dž.Butkutei reikalingos technikos sąrašo iš Elegijaus nesu gavęs iki dabar. Nei apšvietimo, nei įgarsinimo. Visus techninius reikalavimus Džordanai, kurie man iš karto pasirodė įtartini, nes ten buvo tik garsas, gavau iš visiškai su šiuo renginiu ir Džordana nesusijusių žmonių.

Todėl sužinoti, ar tai oficialus technikos sąrašas, man taip pat nepavyko. Kai pirmą kartą kalbėjome su Elegijumi, buvome nutarę, kad paslaugas šiam renginiui gali teikti bet kokia įrangos tiekimo komanda. Susitariau su įrangos tiekimo komanda, kuri buvo pasiruošusi ne tik savo aparatūrą statyti, bet jeigu ko nors trūktų pagal techninius reikalavimus, nuomotis ir iš kitų kompanijų.

Daugybė bemiegių naktų, daugybė įdėto darbo ir tik paskutinę savaitę pasipylę skambučiai iš Elegijaus ir iš vienos įrangos tiekimo kompanijos direktoriaus. Realus spaudimas imti įrangą tik iš tos kompanijos.

Jeigu tai būtų buvę nurodyta sutartyje, viskas būtų buvę padaryta! Apskritai... Iš mano pusės buvo įvykdytos visos sutarties sąlygos, kurias galėjau įvykdyti. O dėl technikos, tai iki dabar naiviai tikiuosi gauti tą oficialų technikos sąrašą iš Elegijaus.

Galiausiai nieko nesulaukę patys pradėjome daryti, nes norėjome, kad tai būtų aukščiausio lygio renginys Marijampolėje.

Ir šiandien pasirodžius Jūsų straipsniams gavau žinutę iš visiškai su tuo nesusijusio žmogaus, kad jeigu nepaskelbsiu, kad Džordana visiškai nėra niekuo dėta, tai jis sugriaus visus mano tolesnius planus. Man tai labiau primena vaikų darželį nei profesionalaus koncerto organizavimą.

Koncertai atšaukti. Gaila bilietus įsigijusių žmonių, kuriems sugadintos šventės. Galbūt reikėjo atšaukimą paskelbti anksčiau, bet buvo bandoma tartis, buvo bandoma išprašyti tą technikos sąrašą, kurio Elegijus man taip ir neatsiuntė.

Nenorėjau, kad visa tai pasiektų viešumą, bet skandalo norėjo Elegijus. Gal tiesiog jis mano, kad jų projektui tai bus reklama. Tebūnie.

Aš padarysiu viską, kad visi atgautų už bilietus sumokėtus pinigus. IKI PASKUTINIO CENTO!“ – dėstė Gytis.

Išgirdęs kaltinimus savo adresu, Dž.Butkutės sutuoktinis ir vadybininkas Elegijus Strasevičius sakė, kad svarstys galimybę kreiptis į teisininkus ir galbūt kreipsis į teismą dėl G.Žitkausko veiksmų.

„Tikrai neleisiu, kad dėl visko būtų apkaltinta Džordana. Čia aiški situacija, specialistai patvirtins, kad organizatorius koncertui nepasiruošė profesionaliai.

Žmonės matė, kaip sklandžiai, kokiu techniniu lygiu vyko Džordanos koncertai arenose pernai ir šįmet. Šio žmogaus kaltinimai yra visiškai nepagrįsti. Yra visi susirašinėjimai su koncertinės aparatūros įmone, įrodymai“, – sakė E.Strasevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.