Džordanos Butkutės vyras atskleidė Marijampolės skandalo detales

Džordanos Butkutės gerbėjai Marijampolėje nesulaukė šventinių jos koncertų „Aš – karalienė!“. Dėl atšauktų pasirodymų kilo kaltinimų karas.

Dėl dviejų neįvykusių Dž.Butkutės pasirodymų jau pakvipo teismais.<br>T.Bauro nuotr.
Dėl dviejų neįvykusių Dž.Butkutės pasirodymų jau pakvipo teismais.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („Lietuvos rytas“)

Dec 30, 2015, 10:55 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 4:23 PM

Vienos populiariausių Lietuvos dainininkių pasirodymai Marijampolės kultūros centre turėjo vykti sekmadienį ir pirmadienį. Tačiau bilietus įsigiję žiūrovai vietoj jų sulaukė nemalonios žinios.

Antrosios Kalėdų dienos rytą paaiškėjo, kad šių koncertų nebus. Jų rengėjas Gytis Žitkauskas dėl to apkaltino dainininkės sutuoktinį ir vadybininką Elegijų Strasevičių. Šis sako, kad kaltas paties G.Žitkausko neprofesionalumas, ir dėl jo žodžių jau kreipėsi į teisininkus.

Liko be Kalėdų pramogos

Kad koncertai atšaukiami, socialiniuose tinkluose paskelbė pati atlikėja. Priežastis – nors 30–45 eurus kainuojantys bilietai buvo gerai perkami, koncerto rengėjas G.Žitkauskas pareiškė negalintis apmokėti renginiams reikalingos aparatūros nuomos ir transportavimo.

Netrukus G.Žitkauskas pareiškė, jog dėl visko kaltas E.Strasevičius, kuris neva raštu nepateikė reikalingos įgarsinimo aparatūros sąrašo ir spaudė dirbti su viena konkrečia šias paslaugas teikiančia įmone.

Internete įsiplieskė dainininkės gerbėjų diskusijos. Vieni liejo apmaudą dėl sugadintų švenčių, kiti kaltino ir koncerto rengėją, ir pačią Džordaną.

„Nuliūdinsiu – esu blaivi“, – įžeidžiamus gandus apie tariamas koncerto atšaukimo priežastis socialiniuose tinkluose paneigė pati dainininkė, jau senokai nevartojanti alkoholio.

Ginčai – dėl aparatūros

Vakar E.Strasevičius „Lietuvos rytui“ patvirtino, kad jau kreipėsi į teisininkę, rengiami dokumentai. Anot jo, G.Žitkauskui arba teks oficialiai paneigti savo žodžius, arba su juo teks susitikti teisme.

„Pasielgiau neprotingai, nes patikėjau šio žmogaus užsidegimu ir leidau jam rengti šį koncertą“, – kalbėjo E.Strasevičius.

Jis teigė, kad spaudimo nuomotis aparatūrą iš konkrečios bendrovės niekada nedarė.

„Tiesiog prieš porą mėnesių su mūsų garso režisieriumi nuvykome apžiūrėti salės ir pasikalbėti dėl aparatūros. Buvo akivaizdu, kad tos aparatūros, kurią ketino nuomotis Gytis, nepakanka. Tai juk ne kaimo diskoteka.

Garso režisierius pateikė jam reikalingos aparatūros sąrašą – su kainomis, kuriomis siūloma ją nuomotis iš vienos bendrovės. Jeigu jis būtų radęs pigiau kitur – prašom.

Turiu visus gausius susirašinėjimus, pateikiau juos teisininkei“, – pasakojo E.Strasevičius.

Stebisi, kur dingo pinigai

Dž.Butkutės vyras prasitarė – guostis, jog trūksta pinigų, G.Žitkauskas pradėjo jau prieš kurį laiką. Kai, likus dienai iki pirmojo koncerto, pinigai už aparatūros nuomą vis dar nebuvo sumokėti, renginius teko atšaukti.

„Pinigai už parduotus bilietus keliauja ne atlikėjui, o organizatoriui. Jis privalės grąžinti pinigus žiūrovams. Žinau, kiek bilietų parduota. Tų pinigų būtų pakakę koncerto reikmėms.

Kur jie dingo, aš nežinau, tai jo reikalas. Bet kai žmogus, iki renginio likus nedaug laiko, su drauge išvyksta atostogauti į Londoną, o paskui pasako, kad pinigų aparatūrai nėra, gali kilti įvairių minčių“, – sakė E.Strasevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.