„Sepultura“ žvaigždė D. Greenas Naujuosius metus šventė Vilniuje

Šventinį savaitgalį keleto Vilniaus klubų ir barų lankytojai buvo apstulbę, kai minioje pamatė dvimetrinę metalo žvaigždę – brazilų grupės „Sepultura“ dainininką Derricką Greeną. 44-erių atlikėjas nusprendė Naujuosius metus atšvęsti Lietuvos sostinėje.

D.Greenas (dešinėje) ir Roko naktų rengėjas M.Rasimavičius.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
D.Greenas (dešinėje) ir Roko naktų rengėjas M.Rasimavičius.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2016, 2:39 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 1:52 AM

Prieš pusantro mėnesio „Sepultura“ koncertavo Vilniaus „Siemens“ arenoje. Paskutinį 2015-ųjų vakarą D.Greenas keletui dienų atvyko į Vilnių – šįkart ne dirbti, o linksmintis.

Brazilijos mieste San Paule gyvenantis amerikietis į Europą švenčių laikotarpiu keliavo dėl dviejų priežasčių – Čekijoje gyvena jo vaikas, su kuriuo Derrickas šventė Kalėdas, o Baltarusijoje – jo draugė, su kuria Naujuosius metus dainininkas nusprendė švęsti Vilniuje.

„Vilniuje jis lankosi jau ne pirmą kartą, turi nemažai draugų, jie pavedžiojo po klubus. Derrickui labai patinka elektroninė muzika, su juo nuėjome į klubą „Opium“, jis lankėsi ir bare „Pianoman“, kokteilių bare „Pantera“, – pasakojo „Sepultura“ koncertą rudenį surengusio Roko naktų festivalio vienas organizatorių Mantas Rasimavičius.

„Sepultura“ vokalistą atpažino ne vienas gerbėjas – lietuviai nustebę klausė, ką jis veikia Vilniuje.

„Mačiau, kaip žmonės apstulbę internete ieškojo jo nuotraukų, kad įsitikintų, jog čia tikrai jis. Jam keista, kodėl žmonės stebisi.

Derrickas jau ne sykį buvo Lietuvoje, jam atrodo, kad Vilnius – puikus Europos miestas, kuriame galima labai gerai praleisti laiką. Tai jis čia ir daro“, – juokėsi M.Rasimavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.