Paaiškėjo, kuri daina per šventes buvo populiariausia Lietuvoje

A.Kaušpėdo ir Jazzu sudainuotas kūrinys ir šįmet labai patiko lietuviams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Kaušpėdo ir Jazzu sudainuotas kūrinys ir šįmet labai patiko lietuviams.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2016, 11:51 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 11:23 PM

Daugiau nei prieš metus „Anties“ kartu su Leonu Somovu ir Jazzu naujam gyvenimui prikelta daina „Nauji metai“ per šiuos naujuosius metus vėl tapo populiariausia lietuviškame „iTunes“ dešimtuke.

Šis kūrinys buvo mėgstamiausias lietuvių pasirinkimas ir per praėjusius Naujuosius.

Kartu su „Antimi“ tarp populiariausių naujametinių kūrinių lietuviškame „iTunes“ tope šiemet buvo galima rasti Adele „Hello“, „Sel“ „Kam tu meldies“, „Coldplay“ „Adventure of a Lifetime“ ir Leono Somovo & Jazzu „Ką tu su manim darai?“.

Singlas „Nauji metai“ buvo įrašytas 2014 metų lapkritį specialiai grandioziniam „Anties“ trisdešimtmečio turui per šalies arenas. Daina ne tik aukštai kilo į radijo stočių „topus“, bet buvo įvertinta ir auksinio singlo apdovanojimu, o „YouTube“ kanale „Naujų metų“ vaizdo klipo peržiūros artėja jau prie 4 milijonų.

„Mums tikrai pavyko „išsizombinti“ – pati tapau geresnė ir man nebe taip baisiai šalta! Ačiū „Ančiai“, ačiū Algirdui, ačiū muzikai“, – prisimindama praėjusių metų „Anties“ turą „Zombiai atrieda atidunda!“ sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu, šiais metais pati turavusi per šalies arenas bei „Naujus metus“ jose atlikdavusi ir koncertinės programos metu, ir per bisą.

Turas „Zombiai atrieda atidunda!“ „Anties“ vardą įrašė tarp pretendentų M.A.M.A. metų koncertinio atlikėjo nominacijoje. Koncerto „Siemens“ arenoje Vilniuje pagrindu CD ir DVD formatais yra išleistas koncertinis albumas „Zombiai atrieda atidunda!“. Šis koncertas taip pat buvo parodytas ir kino teatruose su 5.1 garsu.

„Anties“ su Leonu Somovo ir Jazzu įrašytos dainos vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.