Premjera: M.A.M.A. nominuota grupė „Z On A“ pristato naują klipą

Grupei „Z On A“ praėję metai buvo išties įsimintini. Išleistas debiutinis albumas „XYZ“, ne vieną grupės dainą galėjote girdėti pagrindinių šalies radio stočių eteryje, surengti koncertai didžiausiuose Lietuvos muzikos festivaliuose, triumfuota Europos krepšinio čempionato, vykusio Latvijoje, atrankoje.

„Z on A“ 2015-ieji buvo itin sėkmingi.<br>L.Leto nuotr.
„Z on A“ 2015-ieji buvo itin sėkmingi.<br>L.Leto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2016, 10:15 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 7:53 PM

Galiausiai debiutinio albumo turo koncertų kelias driekėsi per didžiausius Lietuvos ir Latvijos miestus. Visa tai neliko nepastebėta tiek M.A.M.A. apdovanojimų komisijos, kur grupė nominuota Metų proveržio kategorijoje, tiek Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimų organizatori, paskelbusių „Z On A“ vienu geriausių projektų ne lietuvių kalba.

„Džiaugiamės, kad mūsų muzika po truputį atrandama. Dedam daug pastangų, kad galutinis rezultatas būtų toks, koks jis yra. Scenoje mes net aštuoni, o įrašuose dalyvavo dar daugiau žmonių“, – sako muzikantai.

Keliaudami į Rygą, kur vyko albumo pristatymo koncertas, jie nufilmavo ir vaizdo klipą dainai „Swing“.

„Paskutinio koncerto metu publika mus labai šiltai priėmė, pačią „Latvijas 1.Rokkafejnīca“ įsimylėjom vos įžengę. Vykdami pristatyti albumo jau turėjom planą, kad būtent ten norėsim nufilmuoti vaizdo klipą vienai iš labiausiai trypt verčiančių mūsų dainų“, – atviravo atlikėjai.

„Su „Z On A“ bendradarbiaujame jau ne pirmą kartą. Išgirdus dainą norėjosi pavaizduoti smagiąją grupės narių pusę, kelionė į Latviją pasirodė tinkamiausias tam sprendimas. Daina – apie betikslį laiko švaistymą, mes laiką švaistėm, bet su tikslu“, – juokavo „Vilnius Production House“ narys ir klipo režisierius Laurynas.

Klipas „Swing“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.