Žvaigždžių paradą M.A.M.A ceremonijoje matys visa Lietuva

Sausio 29 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje jau penktąjį kartą bus nutiestas Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A 2015 raudonasis kilimas. Ši VIP svečių erdvė, anksčiau buvusi uždara, šiais metais bus matoma visiems.

Simonas Stankus.
Simonas Stankus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2016, 2:52 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 7:08 PM

Apdovanojimai M.A.M.A jau įsitvirtino pramogų pasaulio atstovų sąmonėje kaip didžiausias, svarbiausias ir laukiamiausias metų renginys, kuriame kiekvienas gali išradingai ir efektingai parodyti save, susitikti kolegas, užmegzti naujas pažintis ir įvertinti metų darbus.

Raudonasis kilimas, sulaukiantis ypač didelio žiniasklaidos dėmesio, yra tinkamiausia vieta prisistatyti ir patekti į fotografų galerijas, todėl iš visos Lietuvos suvažiavusios žvaigždės jam ypač kruopščiai ruošiasi.

Kartu su M.A.M.A 2015 šiemet bus švenčiamas ir radijo stoties „Radiocentras“ 25-metis, todėl ant Raudonojo kilimo žengs dvigubai daugiau žvaigždžių – jų pakviesta daugiau nei pusė tūkstančio.

„Raudonojo kilimo zona yra vartai į pačią ceremoniją. Svečiai ten praleidžia apie 2 valandas, duoda interviu, vaišinasi, bendrauja. Tai yra tarsi atskiras gražus renginys, dalyviams ne mažiau svarbus nei patys apdovanojimai. Todėl šiais metais nusprendėme žvaigždžių susibūrimą šioje VIP erdvėje parodyti visai Lietuvai. Raudonąjį kilimą transliuosime internetu tiesiogiai“, – pasakojo asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ pirmininkas Martynas Tyla.

Garsenybes pasitiks „Radiocentro“ laidų vedėjas Simonas Stankus, jam talkins kol kas neatskleidžiama eterio diva. Žvaigždžių parado tiesioginė transliacija internetu vyks iki pat didžiojo renginio. O jubiliejinė M.A.M.A 2015 ceremonija prasidės 19.30 val. Apdovanojimų iškilmes tiesiogiai transliuos TV3 televizija.

M.A.M.A 2015 scenoje šiais metais pasirodys „Antis“, Martynas Levickis ir Jurgis Didžiulis, Vaidas Baumila, „Wolfsome“, Monika Linkytė, BIX ir kiti. Renginio partneris AGATA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.