Festivalyje „Positivus“ koncertuos J. Newmanas ir „Wolf Alice“

Dešimtąjį kartą šią vasarą Latvijoje vyksiantis muzikos festivalis „Positivus“, kurį kasmet aplanko ir daug lietuvių, penktadienį papildė renginio dalyvių sąrašą.

J,Newmanas užpernai koncertavo festivalyje „Granatos Live“.<br>T.Bauro nuotr.
J,Newmanas užpernai koncertavo festivalyje „Granatos Live“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-08 16:27, atnaujinta 2017-06-11 14:58

Dar pernai buvo paskelbta, kad viena pagrindinių festivalio žvaigždžių taps britų dainininkė Ellie Goulding. Penktadienį paaiškėjo, kad į Salacgryvos miestelį liepos 15-17 dienomis atvyks ir jos tautietis Johnas Newmanas.

Hitu „Love Me Again“ ir bendradarbiavimu su grupe „Rudimental“ pagarsėjęs atlikėjas pernai išleido antrąjį albumą „Revolve“. Beje, jis jau yra koncertavęs Lietuvoje – užpernai dainavo festivalyje „Granatos Live“ Rumšiškėse.

Kitas „Positivus“ pirkinys – britų alternatyvaus roko grupė „Wolf Alice“, ypač išpopuliarėjusi 2015-aisiais. Pernai grupė buvo nominuota prestižiniam „Mercury“ apdovanojimui už geriausią metų albumą, o šiuo metu energingieji rokeriai pretenduoja į „Grammy“ statulėlę.

Kiek vyresnius melomanus pradžiugins žinia, kad į festivalį atvyks Richardas Hawley – britų dainininkas ir gitaristas, kadaise grojęs grupėje „Pulp“, o vėliau pradėjęs sėkmingą solinę karjerą, kuri tęsiasi daugiau nei dešimtmetį.

Taip pat paskelbta, kad festivalyje koncertuos „Mercury Rev“ – ketvirtį amžiaus gyvuojanti JAV alternatyvaus roko grupė, kurios muzikoje – ryškūs psichodelikos šešėliai. „Positivus“ prisiviliojo ir Seinabo Sey – viena ryškiausių kylančių Švedijos dainininkių.

Be to, festivalyje pasirodys lyriškas škotų dainininkas C Duncanas ir JAV grupė „San Fermin“.

Daugiau „Positivus“ dalyvių ketinama paskelbti artimiausiu metu.

J.Newmano hitas „Love Me Again“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.