„Eurovizijoje“ sužibėjęs D. Montvydas paskelbė netikėtą žinią

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje įvyko pirmasis „Eurovizijos“ atrankos turas. Jame pirmąją vietą užėmęs dainininkas Donatas Montvydas iškart po jos internete paskelbė gerą žinią savo gerbėjams.

D.Montvydas koncertuos didžiausioje Lietuvos arenoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
D.Montvydas koncertuos didžiausioje Lietuvos arenoje.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2016, 7:17 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 1:14 PM

Lietuvos dainininkus, kurie savo koncertus yra surengę didžiausiose šalies arenose, galima suskaičiuoti ant dviejų rankų pirštų, bet jie šį iššūkį priima vis drąsiau.

Pavyzdžiui, šį pavasarį Kauno „Žalgirio“ arenoje savo koncertą surengs hiphopo duetas Lilas ir Innomine. Prie šio „areninio klubo“ nusprendė prisijungti ir D.Montvydas. Šeštadienį paskelbta, kad jo koncertas „Žalgirio“ arenoje įvyks kovo 26-ąją.

„Tai nėra susiję su „Eurovizijos“ atranka. Jau seniai norėjau surengti koncertą tokioje erdvėje. Pavasarį išleisiu naują albumą „#BLCK“, todėl norėjosi į jo pristatymo koncertą pakviesti kuo daugiau savo klausytojų“, – sakė D.Montvydas.

Praėjusį rudenį jis nerengė įprastų gastrolių per Lietuvą – anot dainininko, būtent tam, kad galėtų baigti kurti albumą ir pasiruošti koncertams, kurie vyks pavasarį.

„Kokybiškas įgarsinimas, klausytojams dar nepristatytos dainos ir išskirtiniai šou sprendimai, kurių iki šiol atlikėjo gerbėjai dar nematė – visa tai jis žada parodyti „Žalgirio“ arenoje.

„Praleidus ištisus metus studijoje, jaučiu begalinį norą išlįsti į dienos šviesą ir pagaliau pasidalinti su pasauliu tuo, kas brendo ištisus metus.

Per metus daug susikaupė, aš turiu ką pasakyti, lieka tikėtis žmonių, kurie nori to paklausyti“, – viliasi atlikėjas, kurio atliktas kūrinys „I've Been Waiting For This Night“ šeštadienį „Eurovizijos“ atrankoje nurungė Ericos Jennings ir dar šešių konkurentų dainas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.