V. Dieselis uždainavo ant scenos prisimindamas žuvusį P. Walkerį

V.Dieselis uždainavo savo amžiną atilsį kolegos atminimui.<br>Stop kadras.
V.Dieselis uždainavo savo amžiną atilsį kolegos atminimui.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2016, 9:26 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 11:36 AM

Legendinis veiksmo filmų aktorius Vinas Dieselis gali būti ne tik kietas ir tobulas vyrukas, kokį gerbėjai jį įpratę matyti televizoriaus ekrane. Aktorius savyje turi ir nemaža jautrumo, privertusio jį uždainuoti.

Per Žmonių Pasirinkimo apdovanojimus ketvirtadienio naktį Los Andžele, Vinas Dieselis ant scenos sudainavo trumpą kūrinį, skirtą avarijoje žuvusio aktoriaus, „Greitų ir įsiutusių“ juostos žvaigždės Paulo Walkerio, atminimui.

Užlipęs ant scenos atsiimti savo apdocanojimo kaip mėgstamiausias filmų ir veiksmo filmų aktorius, 48-erių V.Dieselis emocingai uždainavo dainą „See You Again“ (angl. Pamatysiu tave darkart“). Nieko keisto, mat V.Dieselis ir P.Walkeris buvo ne tik kolegos, bet ir artimi draugai.

„Labai tau dėkoju. Vienintelis dalykas, kurį dabar galiu pasakyti yra tai, kad be tavęs ilgu, mano drauge. Aš tau apie viską papsakosiu, kai pasimatysime“, – į pasaulį palikusį draugą kreipėsi aktorius.

Baigęs savo jausmingą pasirodymą ant scenos, V.Dieselis dar auditorijai išreiškė lūkestį, kad nepasirodė per daug emocingas.

„Jaučiausiai puikiai, kol sėdėjau savo vietoje. Ir tada jie man įteikė du apdovanojimus. Jūs visi manote, kad tai – buvo jūsų mėgstamiausi filmai. O aš galvoju apie Paulą, – kalbėjo jis. – Jie man sakė pakalbėti trumpai ir saldžiai, taigi, pabandysiu taip ir padaryti. Mano vienintelė žinutė jums – apie tai, kad turėtumėte abstulbti sužinoję, ką galite padaryti su meile“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.