Soliaris papasakojo, ką išgyveno, kai sūnus atsidūrė ligoninėje

Ketvirtadienį dainininkas Stanislovas Savickis-Stano feisbuko paskyroje savo gerbėjams atskleidė kitokią dainininko Algimanto Minalgo-Soliario pusę. Paviešinęs jo dainą feisbuke, kartu parašė ir dainos gimimo istoriją.

Soliaris į dainą sudėjo visus išgyvenimus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Soliaris į dainą sudėjo visus išgyvenimus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 8:24 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 2:51 AM

Stano pagyrė Soliarį ir perpasakojo istoriją, kurią jam pasakojo pats Algimantas:

„Praėję metai man buvo nuostabūs. Didžiausias stebuklas, koks tik nutinka gyvenime nutiko ir man – gimė sūnus. Tiek emocijų, kiek suteikia jis, man nesuteikia niekas, o išgyvenimai ir jausmai yra pagrindinis kūrybos variklis.

Vasarą Vėjas susirgo ir buvo paguldytas į ligoninę, maniau išprotėsiu, beprotiškai norėjau perimti jo blogą savijautą, jo ligą, kad tik jam viskas būtų gerai, bet negalėjau, buvau visiškai bejėgis, tai siaubingai slėgė. Būtent šis išgyvenimas pastūmėjo sukurti dainą „Juodi angelai“.

Ji skirta Vėjui. Kol mano žmona Audra su juo gulėjo ligoninėje dienomis būdavau kartu, bet vakare vienam grįžus namo vis vien negalėdavau nurimti, tuomet ir išliejau begalinę meilę Vėjui ir Audrai dainoje“, – rašė jis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Soliaro vaikas gimė prieš metus. Vaiko motina – Audra Endzinaitė. Su buvusio Seimo nario Audriaus Endzino dukra dainininkas draugauja jau daugiau nei 2 metus.Vėjas – pirmasis Soliario vaikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.