Užsienio žiniasklaida: Davido Bowie palaikai slapta kremuoti

Sausio 10 d. mirusio britų dainininko Davido Bowie gedi visas pasaulis. 69-erių vyrą pasiglemžė vėžys, su kuriuo jis kovojo pusantrų metų. Jam mirus gerbėjai vis randa būdų, kaip pagerbti Davidą: Olandijos mieste Utrechte bažnyčios varpai skambino D.Bowie kūrinį, JAV zoologijos sode dainininko garbei pavadintas pingvinas, prie atlikėjo namų Niujorke ir į jo gimtojo Londono rajono Brikstono aikštę gerbėjai neša gėles, žvakes ir laiškus.

Užsienio žiniasklaida teigia, jog D.Bowie palaikai iškart po jo mirties buvo slapta kremuoti.<br>AP nuotr.
Užsienio žiniasklaida teigia, jog D.Bowie palaikai iškart po jo mirties buvo slapta kremuoti.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 7:34 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 4:23 AM

O praėjus kelioms dienoms po jo mirties ir gerbėjams besiruošiant į roko muzikos genijaus laidotuves, aiškėja, kad galimai Davidas buvo slapta kremuotas. 

„Mirror.co.uk teigia, jog prieš mirtį D.Bowie savo artimiesiems išreiškė norą būti palaidotas be jokio šurmulio ir didelio gerbėjų atsisveikinimų. Teigiama, kad šeima išpildė paskutinį atlikėjo norą.

Iškart po jo mirties buvo žadėta, kad laidotuvės turėtų vykti JAV, su D.Bowie galės atsisveikinti visi gerbėjai. Tačiau užsienio žiniasklaida sudaužė gerbėjų viltis: manoma, kad iškart po mirties dainininko palaikai buvo kremuoti ne tik be gerbėjų, bet ir be draugų ir net be artimųjų.

„Paskelbus apie dainininko mirtį, jo atstovas išplatino pranešimą: „Po 18 mėnesių drąsios kovos su vėžiu Davidas Bowie šiandien užgeso ramiai, apsuptas savo šeimos.“

Artimieji paprašė gedulo metu gerbti privatumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.