Jausmingas Alinos Orlovos koncertas – tiesiogiai per Lrytas.tv

Dainininkė Alina Orlova retai koncertuoja Lietuvoje, todėl paskelbusi apie naują turą gimtojoje šalyje sulaukė ypač didelio susidomėjimo. Šį vakarą vyksiantį jos pasirodymą sostinės Šv. Kotrynos bažnyčioje galės pamatyti ir visi interneto televizijos Lrytas.tv žiūrovai.

A.Orlovos koncertą galite šį vakarą stebėti internetu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Orlovos koncertą galite šį vakarą stebėti internetu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2016, 1:17 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 3:46 PM

Bilietai į dainininkės koncertą buvo išgraibstyti akimirksniu. Antradienį Šv. Kontrynos bažnyčioje atlikėja pasirodė viena, pati sau akomponavo fortepijonu. Alina Orlova savo gerbėjus nudžiugino ne tik naujomis dainomis – atliko ir senesnes dainas, žinomas ištikimiausių atlikėjos talento mylėtojų, taip pat pagerbė prieš savaitę mirusį garsų britų dainininką Davidą Bowie, atlikdama jo kūrinį „Heroes“.

Savaitgalį dainininkė grįžo iš didžiausio Europoje muzikos talentų festivalio „Eurosonic“, surengto Olandijoje. Jame atlikėja sulaukė daug puikių užsienio muzikos verslo atstovų atsiliepimų ir pasiūlymų bendradarbiauti.

Šį vakarą, sausio 20 dieną, 19 val. atlikėja dar kartą pasirodys vilniečiams Šv. Kotrynos bažnyčioje. Nespėję įsigyti bilietų koncertą tiesiogiai nuo 19 val. galės žiūrėti portale Lrytas.tv.

Alina Orlova taip pat surengs dar du koncertus – sausio 21 dieną Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre ir sausio 23 dieną Klaipėdos koncertų salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.