M. Linkytė vilniečiams pristatys kelis mėnesius ruoštą staigmeną

Neseniai pranešusi apie turą „Po Dangum“, kurio metu aplankys net 11 Lietuvos miestų, šiandien dainininkė Monika Linkytė skelbia apie išskirtinį susitikimą su vilniečiais.

M.Linkytė sostinėje koncertuos su styginių kvartetu.<br>T.Bauro nuotr.
M.Linkytė sostinėje koncertuos su styginių kvartetu.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2016, 9:31 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 2:03 PM

Kovo 4 d. Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje atlikėja kartu su styginių kvartetu pristatys išskirtinę programą „Muzika sielai“, kuriai ruošiamos specialios ne tik Monikos atliekamų dainų, tačiau ir kitų, Lietuvoje ir visame pasaulyje žinomų kūrinių aranžuotės.

„Labai džiaugiuosi, jog pagaliau išsipildys mano sena svajonė – dainuoti pritariant styginių kvartetui. O dar smagiau, jog svajonės išsipildymu Šv. Kotrynos bažnyčioje galėsiu dalintis su savo klausytojais“, – džiaugsmo neslepia atlikėja.

M.Linkytė teigia, jog koncerto aplinka bei pritariantys instrumentai – fortepijonas ir styginių kvartetas, išties įpareigoja. „Tikiuosi, jog „Muzika sielai“ bus koncertas, kurio metu, visais tą vakarą atliktais kūriniais, bent truputį paliesiu kiekvieno klausytojo sielą“, – atvirauja atlikėja.

Išskirtiniam ir savotišku iššūkiu tapusiam koncetui atlikėja su styginių orkestru pradėjo ruoštis dar likus daugiau nei trims mėnesiams, repeticijas derindama kartu su pasiruošimu koncertiniam turui „Po dangum“, kurio pirmieji koncertai įvyks vasario 5 d. Alytuje ir vasario 6 d. Panevėžyje.

Bilietus į koncertą Vilniuje „Muzika sielai“ bei turo „Po dangum“ koncertus platina bilietai.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.