Dagna pristato naują klipą ir įvaizdį, kuris daug ką nustebins

Dagna pasiryžusi žengti savo keliu, o ne pataikauti popmuzikos madoms.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Dagna pasiryžusi žengti savo keliu, o ne pataikauti popmuzikos madoms.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2016, 9:52 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 12:13 PM

Gitara, bosinė gitara, klavišai, būgnai, trys pučiamieji, styginių kvartetas ir pritariantys balsai – su tokiu profesionalų būriu savo naująjį ir ilgai ieškotą sceninį įvaizdį bei naujos dainos „Don’t stop“ klipą gerbėjams pristato atlikėja Dagna.

„Taip jau sutapo, kad su daina „Don‘t stop“ aš pristatau ir savo vieną iš tikslų, svajonių – būti scenoje kartu su dideliu būriu profesionalių muzikantų. Ne kartą esu minėjusi, ir dar kartą pasikartosiu, kad labai vertinu kokybę ir profesionalumą. To siekiu ir savo muzikinėje veikloje, tad labai džiaugiuosi, kad mane supa būtent tokie žmonės – savo srities profesionalai“, – teigė Dagna, kuri jau šį pavasarį taps diplomuota klasikinio dainavimo absolvente Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijoje. Iki šiol klausytojams daugiausiai pristačiusi elektroninės muzikos stiliaus dainas, šiandien ji pristato naują muzikinį veidą, kurio ieškojo ne vienus metus. „Daina „Don’t stop“ – kitokia, tad tai bus naujiena mano gerbėjams. Matyt tai, jog domiuosi ir mėgstu labai įvairią muziką – nuo klasikos iki džiazo – lėmė, kad mano požiūris į muziką keičiasi. Norėjau kažko kitokio, norėjau savito skambesio, norėjau savo požiūrio į muziką, tad tai klausytojai tikrai išgirs“.

„Don‘t stop“, kurios muziką drauge kūrė ir Andrius Murencevas, Jievaras Jasinskis, o žodžius parašė Vaida Kalkauskaitė, nėra panaši į radijo „topų“ viršūnėse šiuo metu skambančias dainas.

Kur kas paprasčiau būtų kreiptis į muzikos prodiuserį, kad šis sukurtų jai dainą, tačiau ji teigia pasiryžusi priimti kūrybinius iššūkius ir pati ieškoti naujų skambesių, kurti savitą muzikos stilių, tam, kad užkariautų muziką mylinčių ir joje prasmės ieškančių klausytojų gretas.

„Norėjau sukurti dainą, kuri neštų pozityvumą ir motyvaciją tikėti tuo, ką darai. Kiekvienas savo gyvenime kažko siekiame, apie kažką svajojame, kažko norime. Ir tik retas viską lengvai pasiekia.

Lygiai taip pat ir aš. Tad norėjau, kad ši daina neštų žinutę, jog nesvarbu, kaip šiuo metu yra sunku ir atrodo, kad ką bedarytum vis tiek nesiseka – negalima pasiduoti ir nuleisti rankų. Reikia tikėti tuo, ką darai, siekti to ir nesustoti“.

Dagna kviečia išgirsti net dvi dainos „Don‘t stop“ versijas. Viena jų – pati pirmoji dienos šviesą akustinė versija, atliekama su gitaristu Andriumi Murencevu ir būgnininku Dariumi Rudžiu („DAGNA Acoustic Trio“), antroji – išieškota bei įrašyta su profesionalių muzikantų būriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.