Šiurpinančios „Slipknot“ pabaisos neišgąsdino Džordanos Butkutės

Šeštadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusį JAV metalo grupės „Slipknot“ koncertą stebėjo daug žinomų lietuvių. Tarp jų – ir dainininkė Džordana Butkutė su vyru Elegijumi Strasevičiumi.

Dž.Butkutė ir E.Strasevičius (nuotr, kairėje) mėgavosi „Slipknot“ koncertu.<br>R.Zilnio ir R.Danisevičiaus nuotr.
Dž.Butkutė ir E.Strasevičius (nuotr, kairėje) mėgavosi „Slipknot“ koncertu.<br>R.Zilnio ir R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2016, 4:57 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 7:45 AM

Populiarios atlikėjos, kuri pati koncertuoja didžiausiose Lietuvos arenose, vyras – prisiekęs roko gerbėjas, tad gyvai pamatyti „Slipknot“ – jo sumanymas. Nemažai į koncertą atėjusių žiūrovų į renginį atėjusią žinomą porą lydėjo smalsiais žvilgsniais.

„Elegijus parodė grupės įrašų internete, susidomėjau ir aš. Įdomu pažiūrėti, kaip viskas tokiame koncerte atrodo“, – sakė Dž.Butkutė.

Pasirodymas porai paliko dvejopą įspūdį. „Slipknot“ scenoje dėvi šiurpias kaukes ir stengiasi elgtis provokuojamai, ekranuose rodo kirmėles, pamėklės ir gyvulių žarnas, bet Džordanos tai nenustebino.

„Tikrai nieko baisaus ar gąsdinančio. Viskas atrodo gerai, ypač – tos dvi platformos, ant kurių kyla būgnininkai. Bet man kur kas didesnėį įspūdį padarė vokalistas – tikrai labai geras balsas, nors kartais atrodė, kad jis dainuoja kiek pro šalį. Gal ausinėse negirdi savęs?“ – spėliojo atlikėja.

E.Strasevičiui pasirodė, kad sumontuoti grupės koncertų įrašai – įspūdingesni nei tikras jų pasirodymas.

Koncerto pabaigos pora nesulaukė – išėjo dar prieš bisą.

„Patenkinau smalsumą. Tikrai nesigailiu, kad nuėjau į šį koncertą, bet antrą sykį tikriausiai neičiau“, – neslėpė Dž.Butkutė.

Šeštadienio vakarą koncertą stebėjo ir dainininkas Marijus Mikutavičius su draugais – ŽAS nariais, TV laidų vedėju Martynu Starkumi.

„Slipknot viršijo visas ekspektacijas. Nebuvau didis gerbėjas, bet tikrai žvėrys. Amerikietiškai tikslūs, kokybiški ir, kas nustebino, labai melodingi. Vokalistas unikalus. Kriokia ir dainuoja tuo pat metu.

Manau, kad klounas (klouno kaukę dėvintis „Slipknot“ perkusininkas Shawnas Crahanas – Red.) buvo girtas. Labai jį suprantu. Aš irgi toks būčiau, jei viskas ką darai – esi kietos grupės narys ir daužai butaforinius būgnus po kauke.

Grupės su kaukėmis niekada nepasensta, tačiau kas iš tavo populiarumo, jei nieks tavęs nepažįsta ir negali tuo naudodamasis nukabinti merginos“, – mintimis apie koncertą feisbuke pasidalino dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.