„Saulės kliošas“ praskaidrins darganotą vakarą

Praėję metai „funk“, „disco“, „soul“ muzikos stilių atlikėjos grupės „Saulės kliošas“ buvo pokyčių laikotarpis. Keitėsi nariai, muzikos kryptis, išryškėjo ir vienas kitą pakeitė grupės kūrybiniai etapai.

Justė Starinskaitė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Justė Starinskaitė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Justė Starinskaitė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Justė Starinskaitė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 12:18 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 2:23 AM

Besišypsantys, šilti ir naujoves nešantys muzikantai sausio 27 d. pasirodys klubo „Tamsta“ scenoje, o negalinčius užsukti į koncertą portalas Lrytas.tv kviečia reginį stebėti gyvai.

Darganotą trečiadienio vakarą būti užliūliuotiems spalvingų melodijų yra gerai. Pakvieskite draugus ir mylimuosius kartu palinguoti pagal žinomas, o gal kai kurias dar ir negirdėtas dainas.

Lietuvių lūpose skambančių „Meilei nieko“, „Ar tu jauti“ bei kitų dainų „Saulės kliošo“ atlikėja Justė Starinskaitė jus būtinai apdovanos savo šypsena, o juokais Laurynu Š prisistatantis būgnininkas būtinai papasakos įdomią istoriją ar padiskutuos apie gyvenimą.

Tad šį vakarą, sausio 27 dieną, nespėję įsigyti bilietų, koncertą tiesiogiai nuo 20 val. 30 min. galite žiūrėti portale Lrytas.tv.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.