Albumo apžvalga. Demi Lovato „Confident“

JAV atlikėja Demi Lovato, kad atkreiptų dėmesį į šį albumą, buvo pasiruošusi nusimauti paskutines kelnes. Tiesiogine prasme – prieš jo pasirodymą ji nuogutėlė pozavo fotosesijai, kuri akimirksniu apskriejo internetą.

Albumo viršelis.
Albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 6:37 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 1:19 AM

Tiesa, šis žingsnis puikiai „pritemptas“ prie albumo pavadinimo – „pasitikiu savimi“. Nemažai kilogramų numetusi Demi esą norėjo įkvėpti kitas moteris nesigėdyti savo kūno. Ir taip toliau.

Atmetus agresyvius reklamos žaidimus, „Confident“ yra neblogas, nugludintas, bet niekuo labai neišskirtinis albumas. Demi turi galingą balsą, o prie dainų prisidėjo populiariausi šių laikų pasaulio kompozitoriai – Maxas Martinas ir Ryanas Tedderis (iš „OneRepublic“).

Tačiau ritminga popmuzika su ritmenbliuzo prieskoniais ir elektroniniais ritmais – žirgas, kuriuo dabar jodinėja kone visos Amerikos popžvaigždės, nuo Katy Perry iki Rihannos. Daina „Kingdom Come“ (su repere Iggy Azalea) labiausiai ir primena tą pačią Rihanną. Titulinis kūrinys taikosi į šokių aikšteles, kuriose jau ir šiaip ankšta nuo balsingų moterų. Tai banaloka ir smarkiai menkina albumo vertę.

Laimei, Demi nepamiršta to, kas jai sekasi geriausiai – jausmingų, pašiurpti odą verčiančių baladžių, tokių kaip „Father“ ir „Lionheart“. Keistas jausmas – toks įspūdis, kad Demi geriausiai atrodytų šalia rimtesnių ir vokalu, o ne fotosesijomis publiką imančių atlikėjų, tokių kaip Adele ar Alicia Keys.

Erotiškas įvaizdis jai atrodo prilipdytas kiek dirbtinai. Bet kai išsirengti dabar skuba kone visos populiariausios atlikėjos, sunku plaukti prieš srovę.

Įvertinimas – 7 iš 10.

Dainos „Confident“ vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.