Išgirskite: nauja Soliario daina – ekstremalaus sporto gerbėjams

Soliaris šiais metais ketina išleisti naują albumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Soliaris šiais metais ketina išleisti naują albumą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 11:47 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 3:18 PM

Po neseniai atliktos plastinės operacjos atlikėjas Soliaris nesėdi rankų sudėjęs ir nepraėjus nė trims savaitėms išleidžia dar vieną savo kūrinį „Fly“. Nauja daina įrašyta kartu su muzikos prodiuseriu bei vokalistu Martin P.

„Šis kūrinys kiek kitoks nei visi, nes rašydamas jį bandžiau įsivaizduoti, kaip jaučiasi žmogus, skriejantis debesimis dideliu greičiu. Tas sportas vadinasi „sky diving“, nardymas dangumi.

Žiūrėjau labai daug vaizdo medžiagos ir bandžiau visą įspūdį ir emocijas sudėti į šią dainą, todėl joje netrūksta emocinio užtaiso“, – atviravo Soliaris.

Daug spalvų pridėjo ir „Kick Punch Gang“ grupės nario bei prodiuserio Martin P. instrumentalas, šio atlikėjo muzikinis išprusimas jam leidžia išeiti iš popmuzikos kultūros rėmų.

Tikimės, kad nauja daina pasieks visų klausytojų širdis, ypač tų, kurie mėgsta ekstremalų sportą ir išūkius“, – kalbėjo atlikėjas.

Netrukus turėtų pasirodyti ir visas Soliario naujas albumas, kuriame žadama pateikti ir daugiau muzikinių experimentų bei bendrų darbų, įrašytų kartu su Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančiais produseriais ir atlikėjais, su kuriais Soliaris susipažino studijuodamas ir tobulindamas savo muzikinius įgūdžius už Atlanto.

Daina „Fly“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.