Lietuvos muzikos pasaulyje – seksualumu trykštantis duetas

Šių metų M.A.M.A. apdovanojimų dūzgėse puikiai startavęs ir kviestinius svečius įkaitinęs Militos ir Sezzy duetas skelbia, jog ruošiasi nustebinti ir visos Lietuvos klubinės muzikos mėgėjus.

M.Daikerytė ir Sezzy pasiryžę užkariauti lietuvių simpatijas.<br>R.Miškos nuotr.
M.Daikerytė ir Sezzy pasiryžę užkariauti lietuvių simpatijas.<br>R.Miškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 10:54 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 2:58 PM

Stipraus vokalo savininkė, muzikinių projektų dalyvė Milita Daikerytė bei puikiai klubinėtojams pažįstamas Sezzy pasiruošę pavasarį pasitikti su ypatingu projektu. Duetas parengė pasaulyje itin populiarų naktinių vakarėlių programos atlikimo būdą, kai scenoje vokalistė pasirodo kartu su didžėjumi.

Milita ir Sezzy programoje skambės visame pasaulyje gerai žinomi hitai, kuriuos atlikti leidžia itin plačios Militos vokalo galimybės.

„Šiuo projektu kartu su Sezzy norime parodyti, koks karštas vakarėlis gali įvykti bet kuriame klube, bet kuriame Lietuvos mieste. Dėl to neprireiks vykti į geriausiais vakarėliais garsėjančią Ibisą“, – teigia atlikėja Milita.

Pirmieji naujojo dueto projektą turėjo progą įvertinti Lietuvos pramogų pasaulio atstovai, susirinkę į M.A.M.A. apdovanojimų dūzges. Po Militos ir Sezzy pasirodymo susirinkusieji neliko abejingi ir negailėjo pagyrų, jog to Lietuvoje jau trūko ilgą laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.