Atlikėja Girmantė Vaitkutė prabilo: „Pasiilgau tikrosios meilės“

„Meilė – natūrali mano būsena“, – sako dainininkė Girmantė Vaitkutė ir čia pat priduria: „Tačiau tikrosios meilės esu kiek pasiilgusi, o jos juk nepaskubinsi“.

Į M.A.M.A. ceremoniją su kolega M.Leskausku atėjusio G.Vaitkutės širdis – šiuo metu laisva.<br>T.Bauro nuotr.
Į M.A.M.A. ceremoniją su kolega M.Leskausku atėjusio G.Vaitkutės širdis – šiuo metu laisva.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2016, 11:43 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 11:05 AM

Gražiausiam jausmui pasaulyje, kuris užklumpa netikėtai, o kartais vėluoja, bus skirtas ir specialus atlikėjos koncertas Valentino dieną, sekmadienį, gyvo garso klube „Tamsta“ Vilniuje.

Pasak dainininkės, išskirtiniame koncerte klausytojai išgirs dainas, kuriose pinasi labai skirtingi jausmai ir emocijos – džiaugsmas, juokas, ašaros, liūdesys ir netgi pyktis. Tai, kas dažniausiai lydi du įsimylėjusius žmones.

„Meilė yra nenuspėjama, negali numatyti, kada ji tave aplankys. Kaip negali ir paskubinti jos. Apie tai ir mano dainų tekstai. Nuoširdūs, lyriški, jausmingi, tačiau po jais slypi kur kas daugiau – visas emocijų ir smulkiausių niuansų pasaulis, kuris pažįstamas ir atpažįstamas kiekvienam, kuris nors kartą buvo stipriai mylėjęs. Tikiu, kad mano muzika yra universali“, – apie savo kūrybą sako G.Vaitkutė.

Vieta, kur vyks meilės dienai skirtas dainininkės koncertas, neatsitiktinė. Būtent gyvo garso klubas „Tamsta“ dainininkei G.Vaitkutei tapo pirmąją vieša scena: „Tamsta“ man yra beveik antrieji namai. Būtent čia pradėjau savo solinę karjerą, todėl mano širdyje ši erdvė iki šiol užima ypatingą vietą“.

Vakaro metu G.Vaitkutė atliks ne tik savo kūrybos dainas iš užpernai išleisto debiutinio albumo „Mood“, bet ir visiems puikiai pažįstamus kitų dainininkių, Whitney Houston, Beyoncé, Adele kūrinius, kuriuose dainuojama, žinoma, apie meilę. Kaip sako dainininkė, scenoje atiduos visą save, nes kitaip tiesiog neįmanoma.

„Negali ruoštis koncertui ir mintyse tyliai planuoti – užlipsiu į sceną, bet pasitaupysiu jėgas, nerodysiu visų emocijų. Ne, taip niekada nepavyksta, net jeigu ir labai stengtumeisi. Scenoje aš tiesiog gyvenu ir tam gyvenimui skiriu visą save. Juk publika puikiai jaučia, kada kūrėjas meluoja ir nėra atviras. Nuoširdumas scenoje yra būtinas“, – teigia atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.