Dėl per mažo susidomėjimo atšauktas „Karklė White“ šou

Šeštadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje turėjęs vykti įspūdingas renginys „Karklė White“ – atšauktas.

„Karklė White“ turėjo koncertuoti L.Somovas ir Jazzu.<br>D.Umbraso nuotr.
„Karklė White“ turėjo koncertuoti L.Somovas ir Jazzu.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2016, 5:37 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 9:17 AM

Tai portalui lrytas.lt patvirtinęs jo rengėjas Marius Tumšys pripažino, kad įdomi idėja ir garsūs muzikantų vardai nesudomino pakankamai žiūrovų.

Didžiausio Lietuvoje Karklės festivalio rengėjai buvo sumanę prieš pat Valentino dieną Klaipėdos arenoje surengti įvairių muzikos stilių šou „Karklė White“ su keliomis scenomis. Renginyje „Karklė White“, į kurį žiūrovai buvo kviečiami puoštis baltai, ketino koncertuoti Leonas Somovas ir Jazzu, Beissoul ir Einius, britų grupės „Hot Chip“ nariai, viena perspektyviausių Latvijos grupių „Carnival Youth“ ir daug kitų.

Muzika trijose scenose turėjo skambėti net septynias valandas – iki antros valandos nakties. „Karklė White“ idėja – lyg festivalio uždaroje erdvėje.

Tačiau šią savaitę buvo sustabdyta prekyba bilietais į renginį, o atlikėjams pranešta, kad „Karklė White“ neįvyks.

„Jei atvirai – supratome, kad toks renginys nėra labai tinkamas Klaipėdai. Žiūrovų susidomėjimas nebuvo toks, kokio tikėjomės.

Svarstėme kelis variantus – pavyzdžiui, perkelti renginį į mažesnę erdvę, bet tada būtų nukentėjusi jo kokybė, sudarytume neteisingą įspūdį ir svečiams iš užsienio.

Eiti į tokius kompromisus nesinorėjo, todėl nusprendėme atšaukti renginį. Patirsime nemažai nuostolių, nes honorarai daliai atlikėjų jau sumokėti iš anksto, teks mokėti ir baudas“, – sakė M.Tumšys.

Artimiausiu metu ketinama paskelbti apie daugiau Karklės festivalio, kuris rugpjūtį vyks pajūryje, žvaiždžių. Dalis atlikėjų jau atskleista, ryškiausi kol kas – britų šokių muzikos žvaigždės „Sigma“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.