„4 Roses“ merginos tautišką dvasią skleis naujame projekte

Panašu, kad „4 Roses“ merginoms Giedrei Girnytei, Diletai Meškaitei-Kisielienei ir Akvilei Matukaitei darbų ir pasirodymų netrūksta. Atlikėjos ne tik sėkmingai dalyvauja „Eurovizijos“ atrankoje, bet nuo vasario 21 dienos žiūrovams prisistatys ir kiek kitame amplua.

„4 Roses“ priėmė naują įdomų iššūkį.<br>Vaidos Neblukančios nuotr.
„4 Roses“ priėmė naują įdomų iššūkį.<br>Vaidos Neblukančios nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2016, 10:52 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 8:12 AM

Kartu su VTDK ansambliu „Sietuva“ atlikėjos pasirodys naujame lietuviškas tradicijas, papročius ir kultūrą puoselėjančiame projekte „Kadagys“.

„Įdomu, sunku ir labai nauja! Mėginsime tautiškumą „įvilkti“ į šiuolaikišką rūbą ir prisijaukinti tai, kas galbūt jau pamiršta“, – sako merginos.

Pasak atlikėjų, projekto tikslas – sukelti liaudies šokių ansamblių choreografų bei Lietuvos kompozitorių ir atlikėjų kūrybines ambicijas, parodyti, kad ir liaudies šokiai gali būti pateikiami šiuolaikiškai, moderniai, skambant šiuolaikiškai muzikai, bet išlaikant etnines tradicijas.

„Turime puikų idėjinį vadovą ir manau, kad viskas bus šaunu. O rizikuoti ir kelti sau iššūkius visada įdomu. Mūsų komanda jauna, kūrybinga, užsidegusi, į šį projektą visi žiūri su dideliu entuziazmu. Neabejojame, kad naujai sukurti ar naujai interpretuoti liaudies šokiai nustebins žiūrovus“, – teigia G.Girnytė. Tautiškumo dvasia jaučiasi ir naujausioje grupės „4 Roses“ fotosesijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.