Artėjant meilės dienai V. Matačiūnaitė prisipažino – ji vieniša

Stano ir Vilija Matačiūnaitė pristato meilės duetą.<br>T.Bauro nuotr.
Stano ir Vilija Matačiūnaitė pristato meilės duetą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2016, 11:01 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 8:12 AM

Artėjant Valentino dienos savaitgaliui Stano ir Vilija Matačiūnaitė pristatė savo pirmąjį duetą, dainą „Ką čia slėpti (Aš tave myliu)“.

„Norėjau šiuo kūriniu parodyti tai, kas man yra meilė – tai ir buvimas padebesiuose, ir mielos kasdienės smulkmenos“, – pasakoja Stano. – Ką čia slėpti, dažnai mes jos gėdijamės, galvojam, kad meilė yra mūsų silpnoji vieta, neatsiduodam visa širdimi“.

Atlikėjai savo daina skiria visiems, kam Valentino diena nėra vien tik brūkšnelis kalendoriuje ar šventė būnanti kartą metuose.

Šią įsimylėjėlių dieną Stano žada praleisti kartu su žmona Indre. Tuo tarpu Vilija Matačiūnaitė prasitarė, kad po ilgo laiko jos laukia vieniša Valentino diena. Visą savo dėmesį ir meilę atlikėja žada skirti naujam projektui – „Vario kirtis“.

Dar 2014 metais Vilija neslėpė, jog jos širdį užkariavo kompozitorius Viktoras Vaupšas, kuris ją palaikė ir „Eurovizijos“ konkurse Kopenhagoje. Tačiau poros keliai, akivaizdu, jau išsiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.