Intriga: kas sieja Martyną Levickį ir Aistę Lasytę?

Du gabius publikos numylėtinius – dainininkę Aistę Lasytę ir akordeono viruozą Martyną Levickį – vis dažniau galima pastebėti drauge!

M.Levickis ir A.Lasytė vis daugiau laiko praleidžia kartu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
M.Levickis ir A.Lasytė vis daugiau laiko praleidžia kartu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2016, 12:27 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 8:01 AM

Kas sieja šiuos du jaunus žmones?

Atsakymas slypi kerinčioje tango muzikoje – ji ir suvienijo Martyną ir Aistę bendram tikslui. Atlikėjai nusprendė deramai paminėti kultinio tango novatoriaus Ástoro Piazzollos 95-ąjį gimtadienį, todėl kartu intensyviai ruošiasi naujam šou ir kviečia visus išgirsti aistros kupiną programą, sudarytą tik iš Á.Piazzollos kūrinių.

„Džiaugiuosi, jog kompaniją orkestro fronte man palaikys Aistė, kurią savo vizijose išvydau dar tik svajodamas apie koncerto įgyvendinimą. Yra toks posakis: tango šokti reikia dviese, tad pažadu, jog programoje tikrai išgirsite mudviejų muzikinius šokius“, – pasakoja Martynas.

Žavingoji Aistė taip pat neslepia džiugesio, dėl susikūrusio dueto: „Man didžiulė garbė – nekantraudama laukiu kocertų ir pirmojo mūsų pasirodymo kartu“.

Švęsti 95-ąjį Á.Piazzollos gimtadienį su M.Levickiu, „Mikroorkéstra“ styginių ansambliu bei A.Lasyte galėsite aistra alsuojančiame koncerte „95 Piazzolla atspalviao“: kovo 8 d. Vilniuje, kovo 12 d. Marijampolėje, kovo 17 d. Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.