Į Lietuvą gali atvykti garsioji britų grupė „Muse“

„Muse“ jau yra koncertavę Estijoje ir Latvijoje, tačiau Lietuvoje iki šiol nesilankė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Muse“ jau yra koncertavę Estijoje ir Latvijoje, tačiau Lietuvoje iki šiol nesilankė.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2016, 2:58 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 3:26 AM

Pramogų pasaulio užkulisiuose jau porą savaičių kaista kalbos, kad į Lietuvą pirmą sykį atvyks garsi britų roko grupė „Muse“.

Lrytas.lt žiniomis, vieną populiariausių Didžiosios Britanijos kolektyvų, pagarsėjusį įspūdingais šou ir prieš keletą metų pelniusį „Grammy“ apdovanojimą už geriausią roko albumą „The Resistance“, mūsų šalies publika gali išvysti jau šią vasarą – intensyviai vyksta derybos dėl grupės pasirodymo vienoje didžiųjų Lietuvos arenų.

Portalo apklausti didieji šalies koncertų rengėjai kol kas tyli.

„Negalėčiau patvirtinti ar net kažkaip komentuoti žinios apie tokį koncertą“, – lrytas.lt sakė Eltono Johno, Mariah Carey, Janet Jackson, „Iron Maiden“ ir kitų žymiausių atlikėjų pasirodymus Lietuvoje rengiančios agentūros „Live Nation Lietuva“ atstovas Alius Karablikovas.

Hitais „Starlight“, „Knights Of Cydonia“, „Time Is Running Out“ ir daugybe kitų populiarių kūrinių pagarsėjusi grupė pernai išleido albumą „Drones“, kuris pirmadienį pretenduos laimėti „Grammy“ statulėlę geriausio roko albumo kategorijoje.

„Wembley“ stadione, „Glastonbury“ festivalyje ir kitose didžiausios scenose grojusi grupė yra viešėjusi Baltijos šalyse – koncertavo Estijoje, net tris sykius – Latvijoje (Rygos arenoje ir festivalyje „Positivus“). Tačiau pasirodymas Lietuvoje šiai grupei būtų pirmasis.

„Muse“ kūrinys „Supermassive Black Hole“ iš koncerto „Wembley“ stadione:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.