Rasa Kaušiūtė turi naujieną: „Tai meilė iš pirmojo žvilgsnio“

Meilę iš pirmo žvilgsnio dainininkė Rasa Kaušiūtė yra patyrusi ne kartą. Kartais ji užaugindavo sparnus, kartais sužeisdavo širdį, tačiau niekada nepalikdavo bejausmės ir abejingos.

R.Kaušiūtės įrašytą dainą lydi ir maištingas įvaizdis.<br>K.Aleksynaitės nuotr.
R.Kaušiūtės įrašytą dainą lydi ir maištingas įvaizdis.<br>K.Aleksynaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2016, 1:53 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 3:26 AM

Tačiau paskutinįsyk meilę iš pirmo žvilgsnio temperamentingoji dainininkė pajuto ne vyrui, o dainai. Kai susižavėjęs sodriu R.Kaušiūtės balsu jai parašė kanadiečių kilmės kompozitorius bei tekstų autorius iš Izraelio Mello D.Lane'as ir pasiūlė atlikti jo dainą „Loving the day“, dainininkė apsisprendė vos tik išgirdusi kūrinį.

„Šią dainą supras visi įsimylėjeliai romantikai, kurie nori tik vieno – būti šalia mylimojo ir niekuomet nenusiimti rožinių akinių. Tiems, kurie trokšta būti saugiame mylimo žmogaus glėbyje ir tikėti, kad jis priklauso tik tau.

Tačiau nebūčiau savimi, jei neįneščiau į kūrinį dramatizmo. Juk tikrai meilei pažįstamas ir nerimas, ir liūdesys“, – neabejoja R.Kaušiūtė, dainą pagardinusi improvizuotais emocingais šūksniais – tarsi šokoladą aitriaisiais pipirais.

Pikantiškumo nestigo ir per dainai skirtą fotosesiją. Maištingą dainos nuotaiką atspindinį įvaizdį Rasai stilistė Anna Bochan, su kuria atlikėja susipažino vairuojančių moterų klube „Racing Ladies“.

„Sukome galvą, iš kur gauti vyrišką kario diržą, kol prisiminiau bičiulį iš baikerių klubo „Hells Angels“, su kuriuo susipažinau per vieną koncertą. Ir bėdos lyg nebūta“, – smagiomis kūrybinio proceso detalėmis pasidalino R.Kaušiūtė.

Daina „Loving the day“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.