Į Vilnių atvykę latviai „Brainstorm“ pateikė staigmenų

„Brainstorm“ balandį koncertuos Vilniuje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Brainstorm“ balandį koncertuos Vilniuje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-15 10:24, atnaujinta 2017-06-08 01:58

Į Lietuvą atvykusi populiariausia Latvijos grupė „Brainstorm“ pateikė gerbėjams staigmeną. Šiandien grupė televizijoje ir radijuje pristatė naują singlą „Little Raindrops“ kartu su vaizdo klipu.

„Little Raindrops“ yra antrasis radijo singlas iš naujausio „Brainstorm“ albumo „7 Steps of Fresh Air“. Pirmasis grupės radijo singlas buvo „Snow Falls in Reverse“.

„Šis kūrinys patyrė ilgą kelionę per tris kalbas. Pirmoji mūsų pačių latviška „Ziemu apest“, tada širdį maudžianti rusiška „Propusk“ pagal Sergejų Timofejevą ir galiausiai romatiškoji angliška „Litte Raindrops“ pagal Davidą Browną, sukelianti jausmą, kad vasara jau kažkur šalia už kampo“, – apie dainą pasakojo Renaras Kauperis.

Albumas „7 Steps of Fresh Air“ iš pradžių buvo įrašytas tik latviškai, tačiau sulaukusi didelės sėkmės gimtojoje šalyje, grupė nusprendė jį įrašyti ir angliškai.

Pirmasis „Brainstorm“ pavasario koncertų turo „7 Steps of Fresh Air“ koncertas balandžio 2 dieną įvyks Vilniuje, „Forum Palace“, vėliau grupė vyks į penkis Didžiosios Britanijos miestus.

Vilniuje „Brainstorm“ atliks ne tik dainas iš naujausio albumo „7 Steps of Fresh Air“, bet taip pat klausytojų pamėgtus kūrinius iš ankstesnių albumų, tokius kaip „Thunder Without Rain“, „Maybe“ ir kitus.

„Brainstorm“ klipas „Little Raindrops“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.