Netikėta: kauniečių „Wolfsome“ daina skamba laidoje „Top Gear“

Ar jums nėra nutikę taip – internete žiūrite populiarią laidą, o joje skambanti muzika yra „kažkur girdėta“? Būtent taip šią savaitę pasijuto Kauno roko grupės „Wolfsome“ muzikantai, atsidarę turbūt geriausiai pasaulyje žinomos laidos apie automobilizmą „Top Gear“ oficialų „Facebook“ puslapį.

„Wolfsome“ prieš kelias savaites pasirodė M.A.M.A. ceremonijoje.<br>T.Bauro nuotr.
„Wolfsome“ prieš kelias savaites pasirodė M.A.M.A. ceremonijoje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 1:23 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 7:12 PM

Skirtumas tik toks, kad ten skambėjo jų pačių daina „Electrified“.

„Wolfsome“ muzika buvo pasirinkta iliustruoti siužetą, kuriame šiaip raliui skirtas automobilis „Hyundai’s i20 WRC“ „siautėja“ Londono miesto gatvėse. Apie jo populiarumą galima spręsti vien iš to, kad per dieną socialiniame tinkle jis susilaukė 530 tūkst. peržiūrų ir 300 pasidalijimų. Muzikantams pavyko sužinoti, kad šis vaizdelis pasirodys ir prie Didžiajai Britanijai skirto „Top Gear“ žurnalo pridedame diske.

Rokeriams pavyko išsiaiškinti ir „detektyvinę mįslę“ – kaip jų muzika pasiekė „Top Gear“ kuriančią komandą. Pasirodo, operatorius Vince'as Knightas, lankydamasis Kaune ir kurdamas siužetus apie vietos „drag“ lenktynes, savo kolegos Vytauto Adomaičio paprašė duoti paklausyti „kiečiausios vietinės muzikos“.

Kauno videomeninkas, kūręs ir „Wolfsome“ vaizdo klipus, iš karto pasiūlė „dar nenuvalkiotą“ savo bičiulių dainą. Taip ji pasiekė „Top Gear“ redakciją, kuri nedvejodama įtraukė ją į karšto vaizdo siužeto garso takelį.

„Nuostabu, kaip veikia šiuolaikinis pasaulis – vieną dieną mes repetuojame „gabalą“ savo mažoje jaukioje studijoje, kitą dieną jį išgirsta milijonas klausytojų visame pasaulyje. Dabar svarbu, kad atsikūrusi „Top Gear“ laida su naujais vedėjais nenuviltų. Tarp mūsų nemažai ištikimų jos žiūrovų, juk jai geriausiais metais lygių nebuvo“, – sako „Wolfsome“ muzikantai.

„Wolfsome“ Lietuvos klausytojams prisistatė praėjusią vasarą, laimėdama du svarbiausius naujų grupių konkursus, surengtus „LRT Opus“radijo stoties bei festivalio „Karklė“. Sausio mėnesį rokeriai savo gyvu pasirodymu nustebino Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusius apdovanojimų M.A.M.A. svečius ir TV3 žiūrovus.

Laidos „Top Gear“ siužetas, kuriame skamba „Wolfsome“ daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.