Premjera: Linas Adomaitis gerbėjus intriguoja netikėtu duetu

L.Adomaitis ir G.Senkevičiūtė.<br>T.Biliūno ir I.Adomaitienės nuotr.
L.Adomaitis ir G.Senkevičiūtė.<br>T.Biliūno ir I.Adomaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 9:53 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 8:08 PM

Linas Adomaitis drauge su unikalaus balso savininke Gabriele Senkevičiūte pristato paslaptingomis metaforomis apipintą dainą „Aš atrakinsiu akis“.

Lino ir Gabrielės muzikos gerbėjai turi unikalią galimybę ne tik pasimėgauti gurmaniškais dainos žodžiais, bet ir išgirsti net dvi skirtingų muzikos stilių versijas.

„Ši daina apie senokai išsiskyrusią porą, kuri negali atsiriboti nuo praeities. Jų istorija labai komplikuota, jie viliasi susigrąžinti vienas kitą. Poros svajonės pildosi, deja, tik metafizinėje erdvėje – sapnuose. Būtent čia apdainuoti santykius metaforomis ypač patogu“, – apie dainos intriguojantį tekstą pasakoja L.Adomaitis.

Pirmojo „Lietuvos balso“ projekto dalyvė, alternatyvios muzikos apdovanojimų T.Ė.T.Ė. laimėtoja, originalaus balso savininkė G.Senkevičiūtė pabrėžia dainos savitumą ir originalumą. Atlikėja prisipažįsta, kad drauge su L.Adomaičiu įrašyti tokią originalią dainą jai buvo garbė ir didžiulis malonumas.

Apie talentingą dainininkę muzikos prodiuseris atsiliepia itin šiltai: „Gabrielės balsas yra unikalus, klausantis jos nesumaišysi su kuo nors kitu. Labai žaviuosi ir linkiu Gabrielei puikios muzikinės ateities. Ji to tikrai verta“, – šypsosi L.Adomaitis.

Išgirskite dvi šios dainos versijas – akustinę ir elektroninę:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.