Išgirskite: atlikėja Carol pristato jausmingą dainą „Tai tu“

Carol kūrinį lydi ir jo nuotaiką atitinkanti fotosesija.<br>„Harizma“ nuotr.
Carol kūrinį lydi ir jo nuotaiką atitinkanti fotosesija.<br>„Harizma“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2016, 1:57 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 5:17 PM

Muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“ sužibusi ugningoji Carol pristato naują dainą.

Išskirtiniu balsu, patrauklia išvaizda ir savo charizma dainininkė LNK žiūrovus džiugino beveik iki pat projekto pabaigos. „Esu užsispyrusi maksimalistė. Projektas man buvo labai įdomus išbandymas, o po jo toliau tęsiu savo muzkinę veiklą, priešingai nei dauguma dainininkų po tokio pobūdžio projektų“, – šypsosi atlkėja.

Carol – šou pasaulyje ne naujokė. Ji jau keletą metų sėkmingai pasirodo Lietuvos muzikiniuose projektuose, dalyvavo pop grupės „Magnit“ veikloje, o praėjusią vasarą kartu su grupės „Pikaso“ vaikinais pristatė hitu tapusį kūrinį „Nuodėmių mieste“.

„Šį kartą kviečiu klausytojus mane pažinti romantišką ir švelnią. Išgirdusi prodiuserio ir šios dainos muzikos autoriaus Baku pirminę šios dainos idėją, supratau, kad daina – kaip tik tai, ko man reikia dabar.

Artėja jausmingas pavasaris, tad norisi dar garsiau dainuoti „Tu – mano meilė. Ir aš gyvenu vien mintim, kad mes kartu...“. Labai džiaugiuosi, kad gerbėjams galiu padovanoti ne tik naują kūrinį, bet ir nuostabią fotosesiją, kurią igyvendino fotografijos ir stiliaus duetas Harizma (Edita Nyork ir Anna Rosso)“, – sako Carol.

Mergina išsiduoda, jog dainai, kurios žodžius parašė Simas Stankus, skyrė ypatingą dėmesį. „Tai tu“ įrašai vyko keliose skirtingose studijose.

„Rezultatu esu patenkinta ir galiu ramia širdimi klausytojams palinkėti gero klausymo bei pažadėti, jog tai tikrai – ne paskutinis mano kūrinys“, – sako dainininkė.

Daina „Tai tu“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.