Išgirskite: trys grupės „ba.“ istorijos – naujame mini albume

Pastarąjį mėnesį džiuginę savo gerbėjus nauju kūriniu ir žiniomis apie turą po Lietuvą šiandien grupė „ba.“ klausytojams pristato tris istorijas, sugulusias naujame mini albume „SAULĖSUŽTEMIMAS“

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2016, 9:24 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 1:37 PM

Pristatydamas naujausią „ba.“ darbą, grupės lyderis Benas Aleksandravičius nedaugžodžiauja. „Dainų tekstai visiškai paaiškina mintis, kurias noriu jais pasakyti. Noriu, kad žmonės suprastų kūrinius taip, kaip jiems pavyksta, be mano pasakojimų apie tikrąją kiekvieno istoriją“.

Mini albumą sudaro trys kūriniai – to paties pavadinimo pagrindinė albumo daina, praėjusią savaitę pristatytas grupės darbas „byru iš lėto“ bei klausytojų pamėgtas ir vienu populiariausiu kūriniu grupės koncertuose jau spėjęs tapti „kūną palikai / atsibudai“.  

„kūną palikai / atsibudai“ nusprendėme įrašyti todėl, kad jis – mums svarbus ir klausytojams labai patinkantis kūrinys, kuris iki šiol neturėjo kokybiško studijinio įrašo. Tiesiog atėjo laikas jį padaryti“, – sprendimą į naująjį mini albumą įtraukti prieš metus debiutavusią dainą aiškina B.Aleksandravičius.

Vasario 19-oji neplanuotai tapo dviguba švente tiek grupės „ba.“ nariams, tiek jų klausytojams. Šiandien grupė ne tik pristato savo naują mini albumą, bet ir pradeda turą po Lietuvą.

„Turime naujų kūrinių, o ir senieji yra dalinai pakeitę skambesį, tad turo metu nekantraujame pristatyti juos, naują grupės narį, naująjį mūsų mini albumą ir ruošiamės tradiciškai „parockinti“, – leistis į turą nekantrauja grupė.

Susitikti ir išgirsti naujausią savo darbą  “ba.“ kviečia Klaipėdoje, bare „Kaštonas“, vasario 19 d., 20 d. Šiauliuose, „Blic“ bare, 26 d. Utenos kūrybinių industrijų centre „Taurapilis“, 27 d. Kaune, bare „Lizdas“, kovo 4 d. Alytuje, bare „Fenix“ bei kovo 17 d. Vilniuje, „Kablyje“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų