Švedijos Metų atlikėja Silvana Imam prakalbo žemaitiškai

Vasario 24 dieną Švedijoje vyko muzikos apdovanojimai „Grammis 2016“. Švedijoje gimusi lietuvių kilmės homoseksuali reperė Silvana Imam apdovanojimuose triumfavo – laimėjo Metų atlikėjos titulą.

Silvana Imam.
Silvana Imam.
Silvana Imam.<br>ViDa Press nuotr.
Silvana Imam.<br>ViDa Press nuotr.
Silvana Imam.<br>ViDa Press nuotr.
Silvana Imam.<br>ViDa Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 25, 2016, 10:31 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 3:35 PM

Atsiimdama apdovanojimą Silvana labai džiaugėsi ir nustebino žiūrovus – ji prakalbo žemaitiškai.

„Nu Dievo žodis! Mano sese, Suzanieli, mano mama, čia nieks nesupront kun aš sakau. Nieks nesupront! Ir nieks nežina, kiek aš kentiejau, nu b*** kaip kentėjai. Bet žinuot – aš laimėjau“, – susijaudinusi ant scenos prabilo S.Imam.

Silvana Imam – šis vardas jau porą metų puikiai žinomas Švedijos publikai. 29-erių atlikėja vadinama viena ryškiausių kylančių šalies muzikos žvaigždžių.

Psichologiją studijavusi mergina 2013-aisiais išgarsėjo debiutiniu soliniu albumu „Rekviem“. Ryški, nebijanti aštrių temų atlikėja akimirksniu pavergė hiphopo gerbėjų širdis.

Dainininkės pilnas vardas – Silvana Angelina Imam. Stokholme gimusi atlikėja, kaip ne kartą pati tvirtino interviu, yra lietuvės ir siro dukra. Šių dviejų šalių vėliavėlėmis ji pasipuošė ir eidama į apdovanojimų ceremoniją.

Ji jau yra pelniusi ne tik muzikinių apdovanojimų. Pernai Švedijos žurnalas QX iškilmingoje ceremonijoje ją paskelbė metų homoseksualiste.

Kad ją traukia moterys, Silvana neslepia nuo pat karjeros pradžios. „Esu lesbietė“, – viename savo kūrinių pareiškė dainininkė.

Žurnalo „Vice“ paklausta, kodėl jautė būtinybę tai pareikšti, Silvana atsakė, jog to anksčiau Švedijos muzikos scenoje tiesiog niekas nedarė taip atvirai.

Tiesa, jos lytinė orientacija puikiai žinoma visiems, kurie bent kiek domisi Švedijos pramogų pasauliu.

S.Imam mylimoji – kita žinoma švedų dainininkė Beatrice Eli. Pernai merginos kartu pasirodė scenoje – viename festivalyje koncertavo „Vierge Moderne“ pavadinimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.