M. Tyla suabejojo „Eurovizijos“ atrankos balsavimo rezultatais

„Eurovizijos“ aistros kaista. Po šeštadienį įvykusio priešpaskutinio Lietuvos atrankos turo dainininko Donato Montvydo vadybininkui Martynui Tylai kilo klausimų, ar TV žiūrovų balsai tikrai priimti ir suskaičiuoti teisingai.

M.Tylai (kairėje) kilo klausimų, ar visi D.Montvydui skirti žiūrovų balsai buvo įskaityti.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
M.Tylai (kairėje) kilo klausimų, ar visi D.Montvydui skirti žiūrovų balsai buvo įskaityti.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Internete M.Tyla pasidalino nuotrauka, kurioje matyti, jog ne visi už D.Montvydą išsiųsti balsai sulaukė patvirtinimo žinučių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Internete M.Tyla pasidalino nuotrauka, kurioje matyti, jog ne visi už D.Montvydą išsiųsti balsai sulaukė patvirtinimo žinučių.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 6, 2016, 4:32 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 1:30 PM

Šeštadienį LRT televizijos eteryje įvykusiame atrankos pusfinalyje žiūrovai ir komisija atlikėjus surikiavo visiškai vienodai. Pirmąją vietą užėmė Erica Jennings, antrąją – D.Montvydas.

Tačiau sekmadienį D.Montvydo vadybininkas M.Tyla socialiniuose tinkluose pasidalino savo mylimosios, kartu su atlikėjais dirbančios Neringos Zeleniūtės nuotrauka ir įrašu, jog balsavimas sukėlė abejonių.

Nuotraukose – du mobilieji telefonai, iš kurių išsiųsta po penkis balsus už D.Montvydą. Tačiau į abu aparatus atėjo po keturis patvirtinimus apie išsiųstus balsus.

„Žmonės negavo atsakymo, klausia, ar čia techninė klaida, ar neužskaitė. Aš atsakymo neturiu“, – rašo prodiuseris.

Beje, D.Montvydo pasirodymą šeštadienį lydėjo kiek kurioziškas epizodas – atlikėjui dainuojant, suklupo ir krito vienas jo pasirodymą fiksavusių operatorių.

Feisbuke jau atsirado įrašų ir iš kitų atlikėjų palaikymo stovyklų – esą per mažai patvirtinimų apie išsiųstus balsus gavo ir kitų dainininkų gerbėjai.

LRT vyriausiasis prodiuseris, Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas sakė, kad šis klausimas bus išsiaiškintas, tačiau spėjo, jog tikriausiai tai tėra audra stiklinėje.

„Panašių situacijų buvo ir ankstesniais metais. Tada iš techninį balsavimo aptarnavimą vykdančios įmonės sulaukėme paaiškinimo, jog visi balsai yra priimami, tiesiog didelio apkrovimo metu sistema kartais nespėja išsiųsti visų patvirtinimų.

Kiekvieną savaitgalį įmonė prižiūri balsavimą ir informuoja apie visus trikdžius. Kol kas turime informaciją, kad jokių trikdžių šį šeštadienį nebuvo.

Bet kitą savaitę būtinai gausime detalią informaciją ir viskas bus aišku“, – lrytas.lt sakė A.Giržadas.

„Eurovizijos“ atrankos finalas tiesioginiame LRT televizijos eteryje įvyks kovo 12-ąją. Jame dalyvaus šeši atlikėjai – E.Jennings, D.Montvydas, Aistė Pilvelytė, Rūta Ščiogolevaitė, Ieva Zasimauskaitė ir Ruslanas Kirilkinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.