Kovo 11-ąją – specialus šventinis „Biplan“ koncertas Klaipėdoje

Visiems gerai žinoma pozityviojo roko grupė „Biplan“ uostamiesčio gyventojus kviečia Kovo 11-ąją švęsti kartu. Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną muzikantai Klaipėdos „Švyturio“ arenoje sugros specialų šventinį koncertą.

Su „Biplan“ scenoje pasirodys ir A.Kaušpėdas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Su „Biplan“ scenoje pasirodys ir A.Kaušpėdas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 1:33 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 11:30 AM

Koncerte svečiuosis ir grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas, kuris kartu su „Biplan“ atliks ne tik grupės dainą „Už laisvę!“, bet ir patriotinį „Anties“ kūrinį „Lietuvos valstybė“. Dar vienu maloniu svečiu taps Ieva Narkutė, atliksianti ne tik bendrą kūrinį su „Biplan“, bet ir jausmingą savo dainą „Raudoni vakarai“.

„Prieš kelis mėnesius Klaipėdoje sugrojome paskutinį mūsų jubiliejinio turo „Biplan20!“ koncertą. Tai buvo nuostabus vakaras, tačiau nulipus nuo scenos apėmė liūdesys. Toks liūdesys būna, kai baigiasi kažkas labai gražaus.

Todėl šiemet Kovo 11-oji mums bus dviguba šventė. Džiaugiamės, jog tokią gražią ir svarbią mūsų valstybei dieną surengsime didžiulį koncertą Klaipėdoje. Labai jo laukiame ir, aišku, labai laukiame visų klaipėdiečių ir šio nuostabaus miesto svečių. Bus smagu jus visus matyti ir kartu su jumis atšvęsti Nepriklausomybės atkūrimo dieną!“ – džiaugėsi „Biplan“ gitaristas Olegas Aleksejevas.

Šis koncertas klausytojus kvies kartu su „Biplan“ praleisti jaukų, šiltą, ypatingą ir įsimintiną vakarą. Į renginį grupė atsiveš šiai programai kurtas dekoracijas, atmosferą kurs pirotechnikos efektai.

Publiką šventiškai nuteiks daugelis senų ir naujų grupės hitų. Tarp jų – rudenį „Biplan“ kartu su aktore Agne Diktkovskyte įrašytas kūrinys „Kino filmai 2015“, kuris tapo vienu didžiausių hitų per visą „Biplan“ karjerą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.