Operos žvaigždė E. Montvidas D.Montvydui linki E. Johno ateities

Operos solistas Edgaras Montvidas šiuo metu vieši Paryžiuje, ruošiasi koncertui su „Radio France“ simfoniniu orkestru. Vėliau jo laukia Vilnius, Maskva, Londonas. Tačiau ir užsienyje solistą pasiekia nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos aistros. Solistas visuomet stengiasi pasižiūrėti šio konkurso finalą, jo laukdamas siunčia labų dienų Donatui Montvydui.

„Donato aistra muzikai – nesuvaidinta, tai yra jo varomoji jėga“, – apie D.Montvydą (dešinėje) sakė E.Montvidas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Donato aistra muzikai – nesuvaidinta, tai yra jo varomoji jėga“, – apie D.Montvydą (dešinėje) sakė E.Montvidas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-08 13:58, atnaujinta 2017-06-02 08:37

„Pirmą kartą su Donatu susitikome, kai pakviečiau jį kartu pasirodyti mano 40-mečio koncerte Pažaislio festivalyje. Jau per pirmąją repeticiją pastebėjau, koks nepaprastai profesionalus šis atlikėjas. Iš pažiūros jam ir 18-os neduotum, tačiau jo kūrybinė branda liejasi per kraštus“, – sako E.Montvidas.

Operos žvaigždę sužavėjo tai, kad nelengvą Luciano Pavarotti kūrinį, kurį teko atlikti italų kalba, Donatas buvo detaliai išnagrinėjęs, į repeticiją atvyko puikiai pasiruošęs ir pasirodymas vėliau sulaukė didžiulio pasisekimo.

„Vertinu jį objektyviai – ne tik dėl to, kad mes bendrapavardžiai, – šypsosi E.Montvidas. – Mane tikrai žavi tai, jog jis turi savitą stilių ir jo laikosi. Donato aistra muzikai nesuvaidinta, tai yra jo varomoji jėga. Jis gyvena meile muzikai, nesistengdamas iš to daryti verslo. Tai nėra vienadienė žvaigždutė. Aš linkėčiau, kad jis žydėtų kaip Stingas ar Eltonas Johnas, kurie taip pat turi savo stilių ir jo laikosi.“

Pasak Edgaro, juodu su Donatu yra kalbėjęsi apie galimybes tarptautinėje scenoje. „Esu sakęs, kad jis puikiai tiktų Vest Endo miuzikluose. Tačiau Donatas scenoje save mato kaip solistą.

Tarptautinėje scenoje konkurencija žiauri, bet nepabandęs nesužinosi. „Eurovizija“ yra geras startas, puiki platforma pasirodyti visai Europai ir vakariečiams prodiuseriams“, – įsitikinęs E.Montvidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?