Premjera: reperis Omerta pristato intymaus kūrinio „Mes“ klipą

Pernai išleidęs pirmą trigubą repo albumą Lietuvoje ir ne vieną statulėlę šiemet hiphopo muzikos apdovanojimuose pelnytai gavęs atlikėjas Omerta pristato naujausią savo vaizdo klipą kūriniui „Mes“. 

Omerta – vienas aktyviausių Lietuvos hiphopo atstovų.<br>„999 Dream Maker“ nuotr.
Omerta – vienas aktyviausių Lietuvos hiphopo atstovų.<br>„999 Dream Maker“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-08 10:36, atnaujinta 2017-06-02 09:26

Vienas ryškiausių ir aktyviausių hiphopo kultūros atstovų Lietuvoje nei kiek nemažina apsukų ir toliau džiugina klausytojus naujais darbais. Šį kartą Omerta pristato vieną giliausių ir intymiausių savo albumo kūrinių pavadinimu „Mes“. 

„Neretai tenka lankytis vaikų namuose ar  socializacijos centruose, pabuvęs ten iš naujo įvertini šeimos ir namų reikšmę. Aš įpratęs daug ką slėpti tarp eilučių, bet šįsyk viskas – kitaip. Noriu, kad klausytojas ne tik išgirstų, bet prisiliestų ir pajaustų“, – atvirauja Omerta.

Naujausias vaizdo klipas be pompastikos ir blizgučių, objektyvas fokusuotas tik į vieną žmogų ir jo istoriją. Kūrinys, pats iš savęs, savaime ištraukia visas emocijas: džiaugsmą ir pyktį, baimę ir skausmą. 

„Tikiu, kad, kiek tu esi atviras sau pačiam, tiek esi atviras ir kitiems. Kiekvienas sukrėtimas, kiekvienas prisilietimas prie raidės, kiekvienas tavo pasakytas žodis kūryboje turi būti išgyventas ir nereikia bijot to parodyti. Tą ir stengiaus vizualiai išreikšti“, – prisipažįsta Omerta.

Prie naujausio singlo prodiusavimo prisidėjo sparčiai populiarėjantis muzikos kūrėjas Frgmnts, kuris kūrė skambesį keliems naujausiems legendinės Los Andželo hiphopo grupuotės „Cypress Hill“ kūriniams.

„Tai – ne pirmas mūsų bendradarbiavimas, Fgrmnts prodiusavo didžiąją dalį mano albumo „Alibi“ ir jam tai puikiai pavyko“, – sako atlikėjas.

Omerta jau darbuojasi ties trečiu studijiniu albumu, ruošiasi su gyva muzikantų grupe turui per Lietuvą ir koncertui Londone. „Planų labai daug, bet deja paroje laiko man per mažai, tad stengiuosi mėgautis kūryba ir atiduodi tam visą save. Praeiti metai buvo be galo pilni visko, šie bus dar intensyvesni“, – žada Omerta.

Naujasis jo klipas „Mes“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.