„Pop Ladies“ narė Anžela Adamovič pristato naują dainą

„X faktoriaus“ scenoje sužibusi ir galiausiai grupėje „Pop Ladies“ įsitvirtinusi atlikėja Anžela Adamovič toliau siekia karjeros viršūnės. Šį kartą mergina nusprendė į dienos šviesą išleisti savo naują kūrinį – „Kai išeinu“.

Anžela Adamovič pristatė jausmingą kūrinį.<br>„Qphoto“ nuotr.
Anžela Adamovič pristatė jausmingą kūrinį.<br>„Qphoto“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-10 15:14, atnaujinta 2017-06-02 02:52

Nors daina gali pasirodyti liūdna, sukelti įvairiausių minčių, Anžela griauna stereotipus apie išėjimą kaip liūdesį ir teigia, kad daina turi priešingą prasmę. „Ši daina susijusi su mano asmeniniu gyvenimu, tačiau klaidinga manyti, kad išėjimas asocijuojasi tik su kažkuo blogu. Šiuo atveju atsispindi gėris, laisvė, meilė, sveikata, turtas, bet kas, kas suteikia žmogui gerų pojūčių. Trumpiau tariant, ši daina apie transserfingą“, – atviravo atlikėja.

Dainuodama kitų atlikėjų dainas Anžela visada turėjo svajonę prabilti scenoje savo užaugintu kūriniu. „Labai seniai svajojau išleisti savo dainą. Visada norėjau turėti savo repertuare ne tik kitų atlikėjų kūrybos, bet ir savo, – atviravo dainininkė. – Labai noriu padėkoti muzikos autoriui Andriui Bernatoniui ir žodžių autorei Jurgai Čekatauskaitei, kurie padėjo įgyvendinti mano svajonę. Tačiau ties šia daina nesustosiu. Jau ruošiu dar vieną!“

Žinoma, daina jau buvo pasiekusi ir vienos „Pop Ladies“ narės Katažinos Zvonkuvienės ausis: „Kadangi su Katažina kartu važiavome į koncertą, o kelias buvo ilgas, radau laiko ir dainos pasiklausyti. Dainą ji įvertino teigiamai, tikiuosi, taip ir yra!“ – juokėsi atlikėja.

Vis dėlto šiuo metu vyraujanti „Eurovizijos“ manija neaplenkia ir Anželos. „Juk dainas ne šiaip sau pradėjau kurti, – juokėsi dainininkė. – O jei rimčiau, tai visos dainos ir pasirodymai yra viena ar kita prasme stiprūs, tačiau labiausiai palaikau Ericą Jennings“.

Lyg staigmenų būtų maža, A.Adamovič tarsi vyšnią ant torto pateikia ir kitų metų naujieną: „Iš tikrųjų planuoju pasirodyti kitais metais „Eurovizijos“ atrankoje. Morališkai jau pradėjau ruoštis“, – sakė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.