A. Pilvelytė apie „Euroviziją“: „Kritika nuo dergimo skiriasi“

A.Pilvelytė atrankos finalui ketina rinktis kuo paprastesnį įvaizdį.<br>D.Umbraso nuotr.
A.Pilvelytė atrankos finalui ketina rinktis kuo paprastesnį įvaizdį.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („TV antena“)

Mar 12, 2016, 9:13 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:27 PM

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje įvyks „Eurovizijos“ atrankos finalas. Artėjant jam, „TV antena“ domėjosi, su kokiomis mintimis į šią kovą žengia visi šeši pretendentai.

Aistei Pilvelytei (36 m.), jau daug kartų bandžiusiai laimę „Eurovizijos“ atrankoje, šią savaitę nuotaiką pakėlė dukra.

„Ji pasakė: mama, o ko tu rūpiniesi, juk kasmet atranka vyksta, jei nelaimėsi šįmet, tai kitą kartą“, – juokdamasi pasakojo dainininkė.

Prieš atrankos finalą ji teigė visiškai nesijaudinanti, nors pakeliui į ją buvo ir nesmagių akimirkų. Pirmoje atrankos laidoje Aistė dainavo peršalusi, bet sugebėjo sužavėti ir žiūrovus, ir komisiją, o tada prasidėjo eksperimentai ir jie buvo sutikti dviprasmiškai.

Bandydama sukurti šou atlikėja į sceną nešėsi lagaminą, peruką, dainavo ant veido nusipiešusi ašaras, galiausiai praėjusią savaitę parodė vaizdo projekcijas ant suknelės, bet sulaukė kritikos.

„Manau, į finalą eisiu tiesiog gerai padainuoti. Sulaukiau daug komentarų, kad tai mano pasirodyme svarbiausia. Gal iš tiesų grožis slypi paprastume. Pasistengsiu dainuoti paprastai, bet ne prastai.

Gal išties, kai nereikės galvoti apie ekranus ir puošnias suknias, man seksis geriau. Jei atvirai, šįmet buvo tiesiog keista.

Stengiausi, su režisieriumi dirbau daugiausia per visas atrankas iki šiol, norėjau kaskart dainą pateikti vis kitaip. O kuo daugiau dirbau, tuo prasčiau buvau vertinama“, – stebėjosi Aistė.

Daugybę antraščių pagimdžiusio konflikto su režisiere D.Ibelhauptaite ji ragino nesureikšminti, nors neslėpė, kad jos pasirodymą su kaimo teatru palyginusi komisijos narė sukėlė nuoskaudų.

„Gal ji nori padaryti šou, sudominti žmones. Suprantu ją, bet kritika nuo dergimo skiriasi. Tai, ką ji sakė, man panašiau į dergimą. Buvo nemalonu ir liūdna, kad jos žodžiai gal dalį žiūrovų nuteiks prieš mane“, – svarstė Aistė, sužinojusi, kad režisierė pasirodymus vertins ir finale.

Tai, kad prieš savaitę nepateko į geriausiųjų trejetuką, nesumažino A.Pilvelytės noro kovoti dėl pergalės – dramatišką dainą „You Bet“ ji pasistengs atlikti taip, kad turėtų galimybę vykti į Stokholmą.

„Jei ir nepavyks, niekada nesakau „niekada“. Galbūt dar pamėginsiu dalyvauti ateityje. Jei turėsiu gerą dainą, kodėl ne?“ – kalbėjo dainininkė.

A.Pilvelytės pasirodymas „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.