Donatas Montvydas prieš lemiamą mūšį: „Viltis miršta paskutinė“

„Jei patekčiau į „Euroviziją“, mano pasirodymas būtų milijoną kartų įspūdingesnis“, – žadėjo D.Montvydas.<br>D.Umbraso nuotr.
„Jei patekčiau į „Euroviziją“, mano pasirodymas būtų milijoną kartų įspūdingesnis“, – žadėjo D.Montvydas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („TV antena“)

2016-03-12 16:04, atnaujinta 2017-06-01 22:29

Dainininkui Donatui Montvydui (28 m.) ši savaitė buvo kupina jaudulio ir išgyvenimų. „Tai vienas svarbesnių mano karjeros etapų“, – apie artėjantį išbandymą šeštadienio vakarą LRT eteryje vyksiančiame „Eurovizijos“ atrankos finale sakė konkurse Lietuvai 2012-aisiais atstovavęs, o dabar antrosios progos trokštantis artistas.

Jo atliekamas kūrinys „I’ve Been Waiting For This Night“ visą atrankos maratoną rinko puikius komisijos ir žiūrovų vertinimus, tačiau prieš savaitę nusileido E.Jennings dainai. Vis dėlto D.Montvydas tiki, kad finale gali išsiveržti į priekį.

„Turiu baigti tai, ką pradėjau. Nenoriu nuvilti žmonių, kurie manimi jau tiki, kurie gal dar persigalvos ir žengs į mano pusę.

Puikiai suprantu, kad atranka neprognozuojama, kad nervai ir įtampa bus iki paskutinės minutės. Vis dėlto tikiu, kad galiu laimėti. Viltis miršta paskutinė“, – kalbėjo dainininkas.

Jo pasirinktas pasirodymo scenarijus daug ką nustebino – Donatas scenoje yra vienas, daug juda, pasikliauna specialiaisiais vaizdo efektais, choreografija, balsu ir kruopščiai sudėliotais filmavimo planais.

Tai kartais pakiša koją. „Pasirodymas pusfinalyje, kurį pamatė žiūrovai, tikrai neatsiskleidė visu grožiu. Kad viskas būtų tikslu, visai komandai reikia stengtis, šįkart gal pritrūko patirties.

Pavyzdžiui, mano akrobatinis šuolis ekrane turėjo atrodyti visiškai kitaip. Tikiuosi, finale viskas pavyks šimtu procentų“, – pasakojo D.Montvydas.

Visą pasirodymo scenarijų paruošė švedų specialistai, kurie pasirengę dainininkui talkinti ir Stokholme, jei šis ten vyks.

D.Montvydas neslėpė – Lietuvoje sulaukęs pastabų, kad vaizdą reikėtų pagyvinti šokėjais ar kitais šou elementais, sudvejojo ir konsultavosi su užsieniečiais.

„Pasitikiu žmonėmis, su kuriais dirbu, jie yra tikri profesionalai. Jie pabrėžė, kad mano pasirodyme ir taip daug šou elementų – nuo vaizdo projekcijų iki šuolio. Jei dar atsirastų šokėjai, vaizdas būtų perkrautas.

Orientuojuosi į vaizdus, kuriuos matome didelėse pasaulinėse scenose. Jei patekčiau į „Euroviziją“, mano pasirodymas būtų milijoną kartų įspūdingesnis. To sumanymo tiesiog neįmanoma parodyti čia, Lietuvoje“, – sakė Donatas.

D.Montvydo pasirodymas „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.