E. Jennings: „Atrankos finale bus geriausias mano pasirodymas“

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje baigsis dešimt savaičių trukęs „Eurovizijos“ atrankos maratonas. Prieš lemiamą finalo kovą „TV antena“ domėjosi, su kokiomis mintimis jos laukia šeši per vieną žingsnį nuo gegužę Stokholme vyksiančio konkurso scenos atsidūrę atlikėjai.

„Tikiu, kad ši daina gali laimėti „Euroviziją“, – sakė E.Jennings.<br>D.Umbraso nuotr.
„Tikiu, kad ši daina gali laimėti „Euroviziją“, – sakė E.Jennings.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („TV antena“)

Mar 12, 2016, 6:04 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 10:29 PM

Dainininkė Erica Jennings (35 m.) į atrankos finalą žengs kaip favoritė – praėjusį šeštadienį įsitaisė pirmoje ir žiūrovų, ir komisijos balsavimo lentelės vietoje.

Lyriška daina „Leading Me Home“ klausytojų širdis užkariaujanti atlikėja dirba iš peties – socialiniuose tinkluose įsuko įspūdingą reklamos kampaniją, pristatė kūrinio klipą, šią savaitę kartu su į agitaciją aktyviai įsitraukusiu vyru Jurgiu Didžiuliu keliavo per sostinės verslo centrus ir dainavo „eurovizinį“ kūrinį gyvai.

„Šį šeštadienį bus geriausias mano pasirodymas, visą savaitę svarstau, kaip jį dar pagerinti“, – „TV antenai“ pasakojo atlikėja, atrankoje išmėginusi kelis skirtingus įvaizdžius, dainos aranžuotes, scenografijos idėjas.

2001-aisiais su grupe „Skamp“ „Eurovizijoje“ dalyvavusi Erica, šįmet ketinanti išleisti pirmą solinį albumą, neabejoja – turi labai rimtą galimybę atstovauti Lietuvai.

„Sėkmingas pasirodymas atrankos pusfinalyje nudžiugino, bet dabar galvoju tik apie finalą. Visų jo dalyvių balsai puikūs ir tai mane įkvepia stengtis iš visų jėgų.

Nuostabu, kiek širdžių ši daina palietė, kiek daug mano gerbiamų žmonių iš muzikos, teatro, šokio, grožio pasaulio mane palaiko ir sako, kad prisidės, kuo tik gali, viešu palaikymu ar patarimu“, – pasakojo Lietuvoje daugybę metų gyvenanti airė.

Su didele komanda pasirodymui besirengianti moteris pabrėžė, kad turi vienintelį tikslą – į „Eurovizijos“ sceną nunešti prasmingą dainą ir įsimenamą pasirodymą.

„Tikiu, kad ši daina gali laimėti „Euroviziją“, – šyptelėjo Erica.

E.Jennings pasirodymas „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.