Netikėta: Ieva Zasimauskaitė ragins balsuoti už Ericą Jennings

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje įvyks „Eurovizijos“ atrankos finalas. Artėjant jam, „TV antena“ domėjosi, su kokiomis mintimis į šią kovą žengia visi šeši pretendentai.

I.Zasimauskaitė įsitikinusi, kad šįmet neišvyks į „Euroviziją“, bet dėl to neliūdi.<br>D.Umbraso nuotr.
I.Zasimauskaitė įsitikinusi, kad šįmet neišvyks į „Euroviziją“, bet dėl to neliūdi.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („TV antena“)

2016-03-12 12:30, atnaujinta 2017-06-01 23:00

Jauniausia atrankos finalo dalyvė Ieva Zasimauskaitė (22 m.) žurnalui teigė, kad šeštadienį ketina pasielgti neįprastai – per transliaciją savo gerbėjus viešai paraginti balsuoti už E.Jennings.

„Visi aplink sako, kad taip negalima, bet man tai atrodo teisinga. Žinau, kad pati atrankos nelaimėsiu, tad geriau palaikysiu kitą, o Ericos daina man patinka nuo pat pradžių“, – šypsojosi Ieva.

Kodėl ji tokia įsitikinusi, kad kelialapis į konkursą šįmet nepasiekiamas? Ieva tokias išvadas padarė įvertinusi pusfinalio balsavimą, kuriame ir žiūrovai, ir komisija ją paliko penktoje vietoje.

„Kad ir ką scenoje parodyčiau, reikėtų stebuklo, kad pakilčiau į pirmą ar antrą vietą. Nors į trejetuką patekti norėčiau, dabar mano uždavinys – išties gerai atlikti kūrinį „Life (Not That Beautiful)“.

Nesu patenkinta tuo, kaip tai padariau praėjusį šeštadienį, net nesinori žiūrėti to pasirodymo įrašo. Ne, scenoje nebus jokių violončelių, kurios man buvo siūlomos, naujų drabužių ar panašiai. Tik noriu labai švariai padainuoti, perteikti emociją. Prieš savaitę persistengiau, dainos pradžioje vaipiausi, o to nereikėjo“, – savikritiškai kalbėjo Ieva.

Atranka šią dainininkę nustebino, nes susidarė įspūdis, kad užsienio komisijos nariai ją vertina geriau nei lietuviai. Tai Ievą kiek nuliūdino, tačiau trečią sykį atrankoje dalyvaujanti mergina sako, kad šį tą vis dėlto laimėjo.

„Nesu nusivylusi. Tikiuosi jau šįmet išleisti savo pirmą albumą, atsirado net trys prodiuseriai, kurie norėtų bendradarbiauti. Tik sunku rasti tokį, kuris atsiųstų išties man patinkančią dainą.

Yra vienas prodiuseris, rašantis nuostabias dainas. Kalbu apie Leoną Somovą. Bet aš nenoriu būti antroji Jazzu“, – dėstė I.Zasimauskaitė.

Vienu prieš savaitę išgirstu patarimu ji tikriausiai pasinaudos – su Tomo Sinickio pastebėjimu, kad jos pavardė scenoje pernelyg sunkiai ištariama, ypač užsieniečiams, mergina visiškai sutinka ir ateityje publikai prisistatys tik vardu, nors jos tėčiui tai nelabai patinka.

„Užsiimu dvasine praktika, kas rytą kartoju mantrą, turiu dvasinį mokytoją, kuris labai padeda ir pasiruošti scenai. Mano gyvenimas gražus, o per atranką dar sulaukiau laiškų, kuriuose žmonės prisipažino, kad mano daina padėjo atgauti gyvenimo džiaugsmą. Tai labai svarbūs dalykai“, – „Eurovizijos“ finalo su gera nuotaika, nors ir nesitikėdama pergalės, laukia Ieva.

I.Zasimauskaitės pasirodymas „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.