Ruslanas Kirilkinas: „Matau save „Eurovizijoje“, bet ne šįmet“

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje įvyks „Eurovizijos“ atrankos finalas. Artėjant jam, „TV antena“ domėjosi, su kokiomis mintimis į šią kovą žengia visi šeši pretendentai.

„Matau save šiame konkurse, bet ne šįmet ir gal net ne kitais metais“, – sakė R.Kirilkinas.<br>D.Umbraso nuotr.
„Matau save šiame konkurse, bet ne šįmet ir gal net ne kitais metais“, – sakė R.Kirilkinas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („TV antena“)

Mar 12, 2016, 11:32 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:19 PM

Dainininko Ruslano Kirilkino (32 m.) požiūris – įdomus. Jausmingą dainą „In My World“ atliekantis vokalistas, kuriam tai antras bandymas „Eurovizijos“ atrankoje, dar prieš kelias savaites pareiškė, kad šįmet tikrai nebus išsiųstas į didžiojo konkurso sceną.

„Manau, jau aišku, kas laimės“, – tada užuominomis kalbėjo dainininkas, vilčių triumfuoti šeštadienį nepuoselėjantis ir dabar.

Vis dėlto finalo jis laukia nekantriai. „Ruošiu staigmeną – dovaną savo klausytojams, nes jie to tikrai nusipelnę. Nors, kaip ir minėjau anksčiau, tikėtis laimėti man būtų naivoka“, – sakė dainininkas.

Finale jis ketina dainuoti tik TV žiūrovams, nes yra įsitikinęs, kad bandyti įtikti komisijai beprasmiška. Ruslano nuomone, jos nariai jau seniai išsirinkę favoritus.

Dviejuose pasirodymuose dainininkas scenoje daužė stiklą ir basas vaikščiojo per šukes, tačiau prieš pusfinalį šio sumanymo atsisakė.

„Nelabai kas suprato mano šiuo veiksmu siųstos žinutės, bet neaiškinsiu jos – gal ji kiek per asmeniška. Be to, kiekvieną sykį daužant stiklą scenoje atsiranda rizika sužeisti studijoje sėdinčius žiūrovus, o aš to visai nenoriu“, – juokėsi R.Kirilkinas.

Populiaraus atlikėjo nuomone, šių metų atranka nebuvo itin stipri, tačiau daug dėmesio sulaukė todėl, kad joje dalyvavo garsūs, talentingi šalies atlikėjai.

„Jei kalbėtume apie dainas, iš kitų man asmeniškai patiko tik Bertos Timinskaitės kūrinys, o už savitumą daug simpatijų jaučiu Ievai Zasimauskaitei.

Nepatikusių dalykų buvo daug, bet kartais reikia susitaikyti ir paprasčiausiai išmokti ignoruoti, nematyti. Tikiuosi, kitais metais atranka bus dar stipresnė ir profesionalesnė, o tai priklauso nuo komandos – bendro darbo su režisieriumi, operatoriais, montuotojais. Nuoširdžiai linkiu rengėjams skirti kuo daugiau laiko ir dėmesio kiekvienam atlikėjui, nes galutinis rezultatas priklauso nuo bendro visų darbo“, – kalbėjo Ruslanas.

Kad ir kaip baigtųsi šis vakaras, „Eurovizijai“ jis nesako „ne“: „Matau save šiame konkurse, bet ne šįmet ir gal net ne kitais metais.“

R.Kirilkino pasirodymas atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.