„Colours of Bubbles“ koncerte žiūrovus stebins ir kvapai

Praėjusią savaitę išleidusi albumą „She Is the Darkness“ ir surengusi jo pristatymo koncertą moterims Panevėžio pataisos namuose Lietuvos „indie“ roko grupė „Colours of Bubbles“ kruopščiai rengiasi pirmam viešam albumo pristatymo koncertui, kuris jau šį penktadienį įvyks Vilniaus „Legendos“ klube (buvęs „New York“).

„Colours Of Bubbles“ žada įspūdingiausią koncertą savo karjeroje.<br>T.Bauro nuotr.
„Colours Of Bubbles“ žada įspūdingiausią koncertą savo karjeroje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2016, 11:16 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:21 AM

Prieš kelias dienas grupė savo „Facebook“ profilyje atskleidė, kaip atrodys šiam koncertui ruošiami apšvietimo sprendimai. Negana to, muzikantai savo premjerinį koncertą Vilniuje nutarė iškvepinti.

Pasak muzikantų, naujasis albumas „She Is the Darkness“ yra įkvėptas moterų ir apie moteris. Norėdami sustiprinti albumo žinutę muzikantai koncerte pasitelks ne tik garsą, vaizdą, bet ir kvapą. Pasak grupės, rytoj Vilniuje įvyks iki šiol didžiausias ir įspūdingiausias „Colours of Bubbles“ koncertas.

Trečiadienį grupės muzikantai iš prancūzų parfurmerių sukurtų kvapų išsirinko kvapą savo koncertui. „Tai bus tamsus ir įdomus kvapas, labai tinkantis skambančiai muzikai ir sustiprinantis pojūčius. Norėjome nostalgiško kvapo. Kadangi albumo muzika yra kinematografiška, kvapas taip pat turi prisidėti prie muzikos kuriamų vaizdinių“, — dalinosi įspūdžiais „Colours of Bubbles“ gitaristas Tomas Grubliauskis.

Puikiai muzikos klausytojų ir kritikų priimtas albumas „She Is the Darkness“ buvo išleistas kovo 8 dieną kompaktine plokštele ir visose skaitmeninėse platformose. Iš šio albumo šiemet jau pasirodė du radijo singlai ir vaizdo klipai „Rusty Trombone“ ir „The Edge of the World“.

Penktadienį „Legendos“ klube Vilniuje „Colours of Bubbles“ pradės savo naujojo albumo koncertų turą. Kitos šio turo datos: kovo 19 diena — Panevėžys, „Tauros loftas“, kovo 25 diena — Šiauliai, „Havana“, kovo 27 diena — Alytus, „Fenix“, balandžio 29 diena — Klaipėda, „Kaštonas“, balandžio 30 diena — Kaunas, „Orixo“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.