Festivalyje „Revolution“ – elektroninės muzikos žvaigždės

Trečius metus skaičiuojantis elektroninės muzikos festivalis „Revolution Festival 2016“ šią vasarą į Lietuvą atveš daugiau nei 90 elektroninės muzikos atlikėjų, tarp kurių melomanams puikiai pažįstami vardai: džiunglių karalius Demolition Man ir laužytų ritmų techno valdovas D.Carbone.

Demolition Man – vienas labiausiai laukiamų festivalio „Revolution“ svečių.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Demolition Man – vienas labiausiai laukiamų festivalio „Revolution“ svečių.<br>Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2016, 5:30 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 10:36 AM

Festivalis garsėja kruopščiai sudaromu atlikėjų sąrašu. Šiemet „Revolution Festival 2016“ dalyviai turės galimybę mėgautis geriausiais „jungle“, regio, „drum and bass“, „hardcore“ ir „psy trance“ muzikos atlikėjų pasirodymais.

„Festivaliu siekiame apjungti daugiau nei vieną ar tik kelis muzikos stilius, tad po truputį atskleisime vis daugiau įdomių, pasiilgtų, seniai gyvai girdėtų muzikos vardų.

Norime žmones edukuoti muzikine prasme, kad tie, kurie klausosi dažniausiai vieno stiliaus, prisiliestų ir prie galbūt jiems visiškai negirdėtos muzikos“, – pasakoja vienas iš „Revolution Festival 2016“ organizatorių Liudvikas Targonskas.

„Jungle“ scenos žvaigždė Demolition Man iš Didžiosios Britanijos šią vasarą vėl grįžta į Lietuvą. Prieš penkerius metus mūsų šalyje į savo koncertą sutraukęs gausybę publikos šis jamaikietis žada užkurti tikrą liepsną kiekvieno festivaliautojo širdyje.

Gyvoji muzikos legenda turi kuo pasigirti: jis – dainininkas ir tekstų autorius, prodiuseris, garso inžinierius, kurio balsas skamba daugiau nei 400 dainų. Demolition Man vardas simbolizuoja „visų blogybių sunaikinimą“. Jo noras padaryti pasaulį geresnį, skleisti meilę ir taiką puikiai atsispindi atlikėjo kūryboje. Bene garsiausias muzikanto kūrinys „Fire“, tapęs pasaulinio lygio hitu ir užkopęs į topų viršūnes, dar ir dabar yra šlovinamas melomanų ir šokių aikštelės ryklių.

Festivalio organizatoriai kelia sau tikslą muzikos mylėtojams pasiūlyti kuo daugiau garsinės įvairovės, tad kitą rengino sceną valdys tikras techno profesionalas – D.Carbone. Muziką įsimylėjęs prodiuseris, didžėjus ir leidybinės kompanijos vadovas iš Berlyno yra atpažįstamas ir Honzo slapyvardžiu.

Laukiamo festivalio svečio muzika išsiskiria unikaliais industriniais garsais ir turtingomis kūrinių linijomis. Atlikėjas yra gerai žinomas ir dėl savo bendradarbiavimo su kitu garsiu atlikėju DJ Ascion, su kuriuo į dienos šviesą išleido tokius projektus kaip „Repitch“, „3TH“ ir „Ascion & D. Carbone“. Festivalyje muzikanto pasirodymas bus lyg dinamiško tempo kelionė, atskleisianti dramatišką D.Carbone kūrybos pusę.

Vasarą jau planuojantiems elektroninės muzikos gerbėjams muzikos festivalių revoliuciją skelbiantis renginys jau pristatė tokius vardus kaip Aries ir Jacky Murda (Didžioji Britanija), Mamania, Swix, Inner/DAI, Rookas/DAI, Axelle (Lietuva).

Festivalis liepos 8-10 dienomis vyks Utenos rajone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.