Gerbėjus nuliūdinusi Janet Jackson toliau bando jų kantrybę

Kas nutiko Janet Jackson? Šį klausimą užduoda tūkstančiai gerbėjų, nustebinti vis keistesnių atlikėjos veiksmų.

Į JAV iš Europos sugrįžusi J.Jackson buvo prastai nusiteikusi.<br>ViDA Press nuotr.
Į JAV iš Europos sugrįžusi J.Jackson buvo prastai nusiteikusi.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2016, 5:24 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 6:23 AM

Garsi JAV dainininkė balandžio 22-ąją turėjo koncertuoti Kaune, tačiau prieš porą savaičių paaiškėjo, kad šis pasirodymas neįvyks.

Neįvyks ir visi kiti planuoti 49-erių atlikėjos, kuri yra velionio popkaraliaus Michaelo Jacksono sesuo, koncertai Europoje – Londone, Paryžiuje ir kituose didmiesčiuose.

Sukėlė gerbėjų nusivylimą

Žiūrovams grąžinami pinigai už bilietus ir žadama, kad dainininkė koncertus surengs kada nors vėliau, – tikslių datų dar nėra.

Tai kai kuriuos iš jų guodžia – J.Jackson puslapius socialiniuose tinkluose užplūdo žinutės, kuriose gerbėjai skundžiasi, kad į koncertus ketino vykti iš kitų šalių, jau yra nusipirkę skrydžio bilietus ir užsisakę viešbučius. Šių išlaidų, suprantama, niekas nekompensuos.

Labiausiai, atrodo, visus erzina tai, kad J.Janet nepaskelbė jokių priežasčių, dėl kurių jos koncertai stabdomi.

Neigė gandus apie vėžį

Dar gruodžio mėnesį ji prasitarė, kad turi sveikatos problemų, dėl kurių būtina neįvardyta operacija, vėliau žaibiškai paneigė pasklidusius gandus apie vėžį ir pažadėjo, jog koncertai Europoje būtinai įvyks pagal planą.

Vasarį ji atvyko į Europą rengtis pasirodymams ir lankėsi Paryžiaus mados savaitėje. Atrodė, kad viskas gerai, tačiau tada bilietų pirkėjus netikėtai pasiekė žinia apie nukeliamus koncertus.

Keisčiausia, kad jau porą savaičių nėra pateikiama jokia priežastis, todėl atlikėja negali šį pavasarį dainuoti Europoje, – paminėta tik tai, jog „iškilo problemų dėl koncertų planavimo“. Todėl ši istorija jau apaugo gandais.

Neatšaukė koncerto Dubajuje

Akylesni gerbėjai pastebėjo, kad praėjusią savaitę J.Jackson grįžo į JAV, kaip ir Paryžiuje, kaklą apsimuturiavusi šaliku.

Pradėta kalbėti, kad atlikėjos sveikatos problemos – rimtesnės, nei ji pasirengusi atskleisti, o šalikas esą slepia po operacijos likusius randus.

Tačiau tuomet paaiškėjo, kad Dubajuje žirgų lenktynių pasaulio taurės varžybose rengiamas J.Jackson koncertas nėra atšauktas. Jis įvyks kovo 26-ąją, dainininkė internete paskelbė vaizdo įrašą, kaip rengiasi šiam pasirodymui.

Tai visiškai įsiutino gerbėjus – akivaizdu, kad pasirodymai Europoje atšaukti ne dėl sveikatos.

„Jums manęs trūksta, man jūsų trūksta. Koncertai Europoje įvyks naujomis datomis“, – tiek internete tesugebėjo parašyti J.Jackson.

JAV naujienų svetainė „Page Six“ paskelbė versiją, kad pasirodymai Europoje neįvyks, nes į juos buvo prastai perkami bilietai, nors koncertų rengėjai tai neigia.

Nuo gegužės mėnesio vidurio dainininkė ketina koncertuoti JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.