Dėl Ukrainos vėliavos įtūžusi Zemfira keikėsi Vilniaus scenoje

Į Rusijos dainininkės Zemfiros koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje susirinkę žiūrovai pirmadienio vakarą patyrė ir nelabai malonių akimirkų.

Zemfira pratrūko keiksmais dėl „Siemens“ arenoje iškeltų Ukrainos vėliavų.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Zemfira pratrūko keiksmais dėl „Siemens“ arenoje iškeltų Ukrainos vėliavų.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Zemfira su Lietuvos rinktinės marškinėliais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Zemfira su Lietuvos rinktinės marškinėliais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 10:44 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 12:32 AM

39-erių roko atlikėja, Vilniuje viešėjusi po trejų metų pertraukos, Lietuvos publikai surengė dviejų valandų koncertą – su britų muzikantų grupe, vaizdo projekcijomis ir puokšte populiariausių savo dainų, nuo „Chočeš“ iki „Prosti menia, moja liubov“.

Tačiau ekscentrišku elgesiu garsėjanti artistė žiūrovams skyrė ne tik muziką, bet ir keletą keistokų komentarų.

„Koncertas geras. Reikia pačiai save pagirti. Jei pasakysi, kad š..., tai visi ir kalbės, kad š...“, – kalbėjo dainininkė.

Dar koncerto pradžioje ji paragino priekyje stovintį žiūrovą nuleisti asmenukių lazdą. „Noriu ją nukąsti“, – įspėjo dainininkė, neleidusi fotografuoti savo koncerto.

Po kelių pirmųjų dainų ji bedė pirštu į žiūrovus, išskleidusius Ukrainos vėliavą. Pirmose eilėse buvo gerbėjų iš Ukrainos, kur dainininkė pastaruoju metu nekoncertuoja. Keli jų laikė savo šalies vėliavas ir plakatus su nupieštomis širdelėmis bei Kijevo pavadinimu.

„Jūs bandote mane „pakišti“. Nedarykite taip“, – griežtai ištarė atlikėja, kuri po Krymo aneksijos rodė simpatijas Ukrainai ir Tbilisyje sykį net pati iškėlė Ukrainos vėliavą.

Žiūrovai nepakluso, tad koncertui įpusėjus dainininkė parodė jiems nepadorų gestą ir prabilo šiurkščiau.

„Aš esu Rusijos gyventoja, šiuo metu esu Lietuvoje. Prašau jūsų, bl...t. Jūs mylite savo šalį, aš myliu savąją“, – į vėliavų savininkus kreipėsi įtūžusi atlikėja.

Vėliau ji bandė švelninti padėtį, prabilusi, kad kiekvienas koncertas turi savo nuotaiką, o pasirodymas Vilniuje esą – pats švelniausias.

Tačiau vėl prabilo apie ją papiktinusią situaciją: „Aš nenorėjau. Noriu pasakyti žmonėms su vėliavomis – jūs bandote mane „pakišti“. Jūs mylite ne mane, o kažkokią savo idėją. Gal jūs tiesiog labai jauni.“ 

Po pasirodymo Zemfira internete pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžino su koncerto organizatorių padovanotais Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėliais, puoštais jos vardu.

Į koncertą Vilniuje, kuris, kaip skelbia Zemfira, yra jos paskutinių gastrolių dalis, susirinko keli tūkstančiai žiūrovų.

Tarp ukrainiečių, kurie atvyko į Vilnių pasiklausyti Zemfiros, o po jos poelgio nusivylę išėjo iš salės, buvo ir populiarus Ukrainos televizijos laidų vedėjas Oleksandras Pedanas.

Netrukus jis socialiniuose tinkluose patalpino trumpą įrašą – iš salės išsinešę vėliavą, ukrainiečiai „Siemens“ arenos koridoriuje skandavo „šlovė Ukrainai!“. „O štai ir vėliava, kuri taip įsiutino Zemfirą. Štai kokia ukrainiečių delegacija koridoriuje šaukia garsiau nei ta dainininkė“, – parašė O.Pedanas. Šį vaizdo įrašą galite pamatyti žemiau:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.